Viceprimarul Traian Stoia anunță obligativitatea demolării unei construcții din Piața Victoriei. Cum...

Viceprimarul Traian Stoia anunță obligativitatea demolării unei construcții din Piața Victoriei. Cum a fost încălcată legea

0
DISTRIBUIȚI

piata victoriei timisoara

Noi nereguli din domeniul imobiliar au fost făcute publice de viceprimarul PSD Traian Stoia.  Acesta a informat că „poliţiştii locali au aplicat noi somaţii.


Proprietarul de pe Eugeniu de Savoya 11 a fost somat să repare faţada, fiindcă s-a constatat că acolo s-au desprins bucăţi de tencuială de pe faţadă şi cornişe”.

Dincolo de avertismente poliţia locală a impus şi măsuri mai dure. „În Piaţa Victoriei numărul 1 B există o patiserie care a construit o coşmelie în curtea imobilului, fără avize de la Patrimoniu. Trebuie să demoleze această clădire până în data de 3 iunie, în caz contrar vor fi amendaţi cu 50 de milioane sau 100 de milioane de lei vechi”, a detaliat Stoia.  Nereguli au fost depistate şi cu privire la afişaje, mai exact la panourile ampalsate în stradă de la diverse terase. „S-au făcut procese verbale de sancţionare a contravenţiilor întrucât s-a constatat că există panouri de publicitatea amplasate pe domeniul public pe bulevardrul Carol 1, 16 Decembrie și Moţilor 2”, a mai informat pesedistul.

Viceprimarul Traian Stoia anunță obligativitatea demolării unei clădiri din Piața Victoriei.  Cum a fost încălcată legea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.