NUMĂRĂTOARE PARALELĂ Victorie zdrobitoare pentru pesedistul Bîrsășteanu în colegiul 3 deputați în...

NUMĂRĂTOARE PARALELĂ Victorie zdrobitoare pentru pesedistul Bîrsășteanu în colegiul 3 deputați în fața liberalului susținut de primarul Robu

3
DISTRIBUIȚI

PSD TMINIS BUCURIE15_resize

PSD Timiș a anunțat o victorie categorică în lupta pentru colegiul 3 deputați. Conform numărătorii paralele efectuate de membrii partidului din secțiile de votare, Florin Bîrsășteanu și-a adjudecat funcția de deputat cu nu mai puțin de 4.000 de voturi, câștigând cu un scor aproape dublu față de al principalului competitor, Viorel Coifan, candidatul PNL susținut de primarul Nicolae Robu, care nu ratează nicio ocazie pentru a se lăuda că are susținerea a 80% dintre cetățenii Timișoarei.

Șeful PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, a comentat că „asta arată că ceea ce am propus noi în Timişoara, şi ideea de USL, că USL trăieşte, s-a dovedit adevărată.


Aş face un apel la domnul primar, înainte de a pleca în Singapore şi Vietnam să îşi ceară scuze membrilor PSD care l-au făcut primar. Domnul primar a ajuns primar datorită muncii PSD în Timişoara. I-aş dori să se gândescă de două ori înainte de a mai face asemenea declaraţiile. La nivel central prin Nicolae Robu şi la Bucureşti prin Crin Antonenescu oferta PNL a fost refuzată. PSD este pe primul loc în Timișoara pentru prima dată în istorie”.

Bîrsăşteanu a spus și el „că toată lumea a dorit această victorie, toată lumea a dorit să vadă că Timişoara poate să aibă şi o alternativă roşie de dezvoltare. Am arătat încă o dată că adevărata forţă din USL am fost noi şi nu dânşii”. Șeful PSD Timiș, Titu Bojin, a conchis că „sper ca domnul Robu să intre și în politică pentru că văd că a rămas profesor și tot vrea să dea note. Probabil ca de mâine o să ne stabilizăm fiecare pe poziția lui”.

3 COMENTARII

  1. Atentie la lovitura de stat din Thailanda,seful juntei militare care tocmai a preluat puterea în Thailanda a primit, luni, aprobarea palatului pentru a prelua conducerea ţării, în cadrul unei ceremonii de la care regele Bhumibol, în vârstă de 86 de ani, a fost însă absent.

  2. betu’ coifan se plange co fost FRAUDAT masiv la voturi. cica d’aia no esit. cica comonistii si securistii ior fekuto.sireacu di iel. alzheimer in toata regula bey coifane.!

  3. coifan un bishinos batran. vai di pita lui. ca diabia merje. si ii si balabait. parca are prune in gura, vorba lu EBA lu besescu.
    o tunat si io adunat.
    acu la lada di gunoi a istoriei cu iei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.