Vrei să înveți în străinătate? Vezi cum poți afla toate informațiile de...

Vrei să înveți în străinătate? Vezi cum poți afla toate informațiile de care ai nevoie

0
DISTRIBUIȚI

logo_caravana-small

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță începutul celei de-a șasea ediții a Caravanei LSRS, unul dintre cele mai importante proiecte organizate de LSRS în perioada 15 mai – 20 iunie 2014. La Timișoara caravana ajunge pe 3 iunie.

”Proiectul oferă tinerilor interesaţi de studiile în străinătate seminarii gratuite prin care pot afla detalii despre oportunitățile existente, dar și informații utile oricărui tânăr român atunci când pleacă la studii peste hotare.


Seminariile, adresate elevilor și studenților români din mai multe orașe din țară, vor fi susținute de tineri cu experiență academică internațională, care vor oferi celor interesați informații practice despre sistemul academic, modalități de admitere și viața studențească din țări precum: Slovenia, Franța, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Italia, Finlanda, Danemarca, dar și țări îndepărtate precum Turcia, China, Japonia sau Arabia Saudită.”, anunță organizatorii.

Studenți și absolvenți români din peste 20 de țări de pe 3 continente vor ajunge la Timișoara pentru a le vorbi studenților care încă nu au ieșit din țară despre cât de bună poate fi o astfel de experiență în străinătate.

Mai multe informații despre data, ora și locul desfășurării seminariilor, precum și alte detalii despre Caravana LSRS, se găsesc pe www.lsrs.ro, pe blog-ul dedicat proiectului http://gostudy.lsrs.ro/-caravana/, precum și pe pagina de Facebook a Caravanei https://www.facebook.com/-caravana.lsrs?fref=ts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.