Ziua Copilului este sărbătorită și de micuții din centrele de plasament din...

Ziua Copilului este sărbătorită și de micuții din centrele de plasament din județul Timiș. Cum îi poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI

1490_133601360172360_1800921867_n

Asociația “Sfera Timișoarei” vrea să aducă zâmbetul și pe buzele prichindeilor care se află în centrele de plasament din județul Timiș, de Ziua Copilului. Pentru asta, însă, reprezentanții asociației le cer ajutorul timișorenilor pentru a putea face o faptă bună.

Astfel, „Sfera Timișoarei” organizează cea de-a doua ediție a evenimentului “1 Iunie pentru toți copiii”, între orele 11.00 – 16.00, la Ștrandul UMT. Ziua dedicată celor mici va fi sărbătorită cu activități distractive precum ateliere de creație, desen, pictură,  muzică și dans, povești, gustărici, concursuri cu premii și multe alte surprize care se vor desfășura în spațiul special amenajat din cadrul ștradului.

Accesul este gratuit pentru toți copiii, iar printre participanți se vor numără și peste o sută de prichindei din diferite centre de plasament din zonele rurale, și anume Centrul de zi Bacova, Casa de Copii rromi Periam, Centrul Permanent Buziaș și Casa de Copii nr.


6 Găvojdia. “Banii adunați din sponsorizări vor fi folositi pentru acoperirea costurilor de transport pentru copiii din zonele rurale, materiale didactice, materiale publicitare, promovare cât și pentru achiziția a 200 de premii și cadouri  care le vom oferi copiilor participanți”, transmit reprezentanții Asociației “Sfera Timișoarei”.

La fel ca în anul precedent, fiecare copil este așteptat să vină cu o jucărie care va fi donată micuților mai puțin norocoși de la Centrul de Plasament din comuna Găvojdia. Anul trecut au fost prezenți peste 500 de participanți, dintre care 200 au fost copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.