Ziua Prefecturii, sub semnul discuţiilor despre misoginism. Ce nereguli a găsit pesedistul...

Ziua Prefecturii, sub semnul discuţiilor despre misoginism. Ce nereguli a găsit pesedistul Dan Poenaru în activitatea Primăriei Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

cjt04

Fostul prefect de Timiş Dan. V. Poenaru a criticat dur Primăria Timişoara. Prezent la reuniunea organizată cu ocazia Zilei Prefecturii alături de Viorel Coifan, Mircea Băcală, Gheorghe Ciobanu sau Liliana Oneţ, pesedistul s-a plâns de ceea ce îl deranjează în oraș.

După ce, alături de prefectul Eugen Dogariu şi subprefecul Zoltan Marossy, au pus bazele înfiinţării unui comitet format din foşti prefecţi şi subprefecţi, care să se întâlnească lunar pentru a discuta problemele judeţului şi a stabili strategia prin punerea la comun a cunoştinţelor şi a experienţei, foştii prefecţi şi subprefecţi au trecut la discursuri.


Dacă în mare parte aceştia au avut doar cuvinte bune despre jude, Poenaru a spus că a cerut de la primărie montarea unei plăcuţe cu „Ana Aslan” la Dermatologie, dar că nimeni nu s-a deranjat să îl ajute.

Nu numai atât, fost prefect a atenţionat că nu e normal ca pe strada principală să fie „plin de magazine de gogoşi, patru second hand-uri, trei fast food-uri şi şase farmacii. Dacă aşa arată un centru de capitală culturală europeană, eu nu ştiu ce să mai zic”. Discuţiile de la Prefectură nu au fost numai posomorâte. Viorel Coifan a înseninat atmosfera cerând ca fosta sa colegă, Liliana Oneţ, care a fost până de curând subprefect al judeţului, să apară pe site-ul instituţiei „ca să nu ne acuze lumea că suntem misogini”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.