Accident cu o victimă încarcerată pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara. Cum s-a...

Accident cu o victimă încarcerată pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara. Cum s-a produs incidentul

0
DISTRIBUIȚI

accident 1

Două Dacii din generații diferite s-au ciocnit pe bulevardul Dâmbovița, la intersecția cu Budai Deleanu, din zona Calea Șagului din Timișoara. Impactul dintre un Logan și o Dacia 1310 a dus la rănirea șoferului din mașina mai veche, care a fost transportat de urgență la spital, după ce un echipaj de la descarcerare l-a scos din mașină.

„Am fost solicitați la un accident rutier între două mașini mici, soldat cu o victimă încarcerată.


Am intervenit cu echipamentele de descarcerare din dotare. Victima era conștientă”, a spus plutonierul Adrian Bozdog, membru al echipei ISU Banat care a ajuns la fața locului.

„Un bărbat în vârstă de 41 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, iar la intersecția cu strada Budai Deleanu a efectuat virajul la stânga fără a acorda prioritate de trecere a unui alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus. În urma accidentului bărbatul în vârsta de 68 de ani, șoferul autoturismului care circula regulamentar a fost rănit și în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă” a declarat pentru PRESSALERT.RO Ancuța Murariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

accident

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.