Accident incredibil în Timișoara. Ce a pățit o femeie în cimitirul din...

Accident incredibil în Timișoara. Ce a pățit o femeie în cimitirul din Calea Șagului

2
DISTRIBUIȚI

 

cruce cimitir sagului

O femeie din Timișoara a suferit un accident neobișnuit în această după-amiază, în cimitirul din Calea Șagului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de la ISU Banat.


O cruce a căzut pe picioarele femeii și a imobilizat-o.

„Ca informații preliminare vă pot spune că o cruce a căzut pe o femeie. Viața femeii nu este în pericol, pentru că obiectul i-a căzut pe picioare”, au informat reprezentanții ISU Banat.

UPDATE „Incidentul s-a întâmplat în zona Capelei 2, la intrarea dinspre Calea Șagului. Este vorba despre o doamnă de 75 de ani căreia i-a căzut o cruce pe picioare și are fractură deschisă la gamba dreaptă. A fost transportată în cele din urmă la spital”, a declarat pentru PRESSALERT Sindia Vlaia, purtător de cuvânt ISU Banat.

cimitir sagului ambulanta

2 COMENTARII

  1. la cum arata cimitirele nu ma mir.hotii aia de gropari stau numai dupa spagi .aleile arata jalnic .daca le ceri muncitorilor din cimitir sa faca ceva ce chiar ei ar trebui sa faca iti cer sute de lei.nu mai spun ca dupa inmormantare ,adica dupa ce ai platit taxele catre stat ,mai vin si jegosii aia si-ti cer intre 300 si 600 de lei ,in functie de fata pe care o ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.