Adjuncta DSP Timiş, Viorica Dumitru, se plânge că Primăria Timişoara nu a...

Adjuncta DSP Timiş, Viorica Dumitru, se plânge că Primăria Timişoara nu a acordat sprijin pentru punctele de prim-ajutor în caz de caniculă

0
DISTRIBUIȚI

punct-prim-ajutorŞefii de deconcentrate din judeţul Timiş s-au întâlnit, astăzi, la Prefectură pentru a vota adoptarea planului de măsuri destinat prevenirii accidentelor în perioada caniculară din vara acestui an. De coordonarea acţiunilor se vor ocupa DSP Timiş și ISU Banat. Planul include informarea populaţiei cu privre la seminificaţia codurilor, formularea de solicitări pentru adaptarea programului instituţiilor, astfel încât deplasarea să se facă în afara orelor afectate de caniculă, amplasarea punctelor de prim ajutor, intensificarea supravegherii în zonele de agrement, verifcarea apei potabile, asigurarea de apă potabilă.

Directorul adjunct al DSP Timiş, Viorica Dumitru s-a plâns că anul trecut „am solicitat sprijinul primăriei, toate cabinetele medicale sunt în subordinea primăriei.


Sunt destule cabinete şcolare, dar nu am primit sprijin. O problemă a personalului medical din rândul Direcţiei de Sănătate Publică este că nu avem personal care să stea în perioada de caniculă”. După ce s-a asigurat că problema nu poate fi rezolvată cu ajutorul voluntarilor, prefectul Eugen Dogariu a promis că va solicita primăriei să ofere sprijin în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.