GEST EXTREM Un student de 22 de ani s-a aruncat de la...

GEST EXTREM Un student de 22 de ani s-a aruncat de la etajul IV, în timp ce părinții săi se aflau în camera alăturată. În ce stare se află timișoreanul

2
DISTRIBUIȚI

sinucidere dumbravita 1

Tragedie într-o familie din Timișoara. Un tânăr  de 22 de ani, student la o facultate din Timișoara, s-a aruncat de la etajul patru al unui imobil. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul prânzului, pe strada 1 Decembrie din zona Sălii Olimpia din Timișoara. În momentul în care s-a aruncat de la etajul patru, băiatul se afla împreună  cu părinții în apartamentul cu numărul 13. El  a căzut pe o terasă de beton aflată la etajul unu și a rămas inconștient.

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest. Vecinii spun că era un băiat respectos și liniștit, dar apropiații studentului cred că acesta ar fi recurs la gestul disperat pentru că suferise o depresie. Studentul, în vârstă de 22 de ani, a suferit leziuni grave.


La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Timișoara. Medicii i-au acordat primul ajutor și l-au ridicat cu greu de pe platforma din beton. Victima, aflată în stare critică, a  fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Timișoara.

„Aflat în apartament împreună cu părinții săi, tânărul s-a aruncat de la etajul patru al imobilulul căzând pe terasa din beton situată la etajul unu. A suferit multiple leziuni, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara pentru acordarea de îngrijiri medicale, a declarat pentru PRESSALERT.ro Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

2 COMENTARII

    • Si tu ai fost scapat in cap cand erai mic. Sau erai unul din „prietenii” care statea cu el ca o dat de multi bani dintr-o data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.