Adriana Delia Bărar a reprezentat moda timişoreană la cel mai important festival...

Adriana Delia Bărar a reprezentat moda timişoreană la cel mai important festival din Balcani, Feeric Fashion Days FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

moda1

Creatoarea Adriana Delia Bărar a reprezentat oraşul de pe Bega la cel mai important festival de modă din Balcani, Feeric Fashion Days, eveniment aflat la a şaptea ediţie, care a avut loc la Sibiu şi a reunit o serie de personalităţi marcante din lumea fashion-ului.

„Am fost invitată să prezint colecţia D.A.R.K., în premieră. Colecţiile B.A.D. style se caracterizează în primul rând prin versatilitate  şi unicitate, fiind produse în serie limitată . Piesele se pot recombina obţinând ţinute potrivite stilului şi personalităţii clientului. Eleganţa materialelor fluide şi fineţea dantelei  întîlneşte rigiditatea pieselor din piele naturală şi a accentelor metalice“, ne-a declarat creatoarea de modă.

În cadrul festivalului Feeric Fashion Days au avut loc prezentări de modă cu designeri precum Adina Buzatu, Iris Şerban, Cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp, Maria Simion, Charles & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic sau Evgheni Hudorojcov. „A fost o experienţă foarte frumoasă, organizare super, totul pus la punct. Modelele au fost de la One Models, machiajul Cristian Buca iar hairstyling Geta Marin. La eveniment au participat Valeria Mangani – vicepreşedinte Alta Moda (unul dintre cele mai importante proiecte de modă din lume), Alin Gălătescu sau Myra Postolache-editor Trend Prive-Milano. Machiajul şi părul a fost făcut special pentru fiecare colecţie“, ne-a declarat Adriana Delia Bărar.

 

Anul trecut, moda timişoreană a avut parte de o nouă recunoaştere internaţională prin intermediul creatoarei timişorence Adriana Delia Bărar, a cărei colecţie BAD Attitude dedicată sezonului toamnă – iarnă a fost prezentată în Washington.


„Am fost singura creatoare de modă din Timişoara invitată de organizatori. A fost cel frumos eveniment la care la am participat şi le mulţumesc organizatorilor pentru profesionalism, bloggerilor, jurnaliştilor şi prietenilor dobândiţi în aceste trei zile care au contribuit la reuşita acestui festival. A fost copleşitor de frumos şi extrem de bine organizat“, a mai adăugat ea.

Foto: Sebastian Marcovici şi Bilootza Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.