Analiza alegerilor pe judeţul Timiş. Ce minuni promite subprefectul Marossy că va...

Analiza alegerilor pe judeţul Timiş. Ce minuni promite subprefectul Marossy că va face cu ajutorul unei pungi la alegerile prezidențiale

0
DISTRIBUIȚI

zoltan marossy subprefect 1 pSubprefectul judeţului Timiş, Zoltan Marossy, a făcut astăzi analiza scrutinului din data de 25 mai pe judeţul Timiş. În cadrul unei reuniuni de colegiu prefectural, Marossy a comentat că, din punctul de vedere al Prefecturii Timiş, totul a decurs în perfectă ordine şi că se bucură că nu au existat probleme nici în campania electorală, nici în ziua când oamenii s-au prezentat la urne.


„Va trebuie să înţelegă populaţia că noi nu mai suntem prim secretarii de partid şi că nu putem impune nimic nimănui”, a atenţionat Marossy.

Subprefectul a dezvăluit şi strategia pentru alegerile prezidenţiale din octombrie. „Totul a ieşit bine, noi am făcut o analiză pe bileţele, am cerut numai critici şi le-am pus într-o pungă. Nu le-am citit, o să le scot în octombrie ca să fim şi mai buni decât am fost până acum”. Marossy a felicitat Direcţia de Statistică pentru modul cum a munict şi a spus că „dacă celorlalţi le pot cere corecturi, dacă voi veţi reuşi să lucraţi ca până acum, aş fi extrem de mulţumit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.