ANL face primul pas spre obţinerea autorizaţiilor de construcţie pentru blocurile de...

ANL face primul pas spre obţinerea autorizaţiilor de construcţie pentru blocurile de pe strada Miloia. Ce probleme prevede viceprimarul Traian Stoia

1
DISTRIBUIȚI

blocuri anl miloia

Problema ANL-urilor construite fără autorizație pe strada Miloia din Timișoara pare să se rezolve. După săptămâni bune de declaraţii în presă fără vreun demers oficial, viceprimarul Traian Stoia spune că cei de la Bucureşti au întreprins un prim pas pentru dobândirea actelor necesare intrării în legalitate.

„Singurul pas înainte făcut e faptul că ANL a scos, în vederea elaborării autorizaţiei de construire, un formular care prevede ce trebuie pentru autorizaţia de construire.


În mod normal ei trebuie să continue cu procedura clasică. Problema va deveni discutabilă în momentul în care trebuiesc plătiţi nişte bani. În final cineva trebuie să stabilească vinovăţia, iar asta nu se poate decât prin instanţă sau prin preluarea de către ANL a resposabilităţilor care îi revin în mod firesc. Au avut loc întâlniri cu domnii de la Timişoara şi de la Bucureşti pe acest subiect”, a declarat viceprimarul.

Stoia spune că aproximativ 25 de locatari din blocurile cu probleme sunt extrem de insistenţi în a cumpăra apartamentele, din cauza faptului că se zvoneşte că preţurile de cumpărare a ANL- urilor ar urma să ajungă la fel cu cele ale pieţei. Practic, dacă acum se achită circa 320 de euro pe metru pătrat, în câteva luni cei care locuiesc în ANL- uri ar putea scoate nu mai puţin de 800 de euro pe mp.

1 COMENTARIU

  1. Se construiesc blocuri fara autorizatie, se fura pamanturile si casele oamenilor, interlopii conduc Romania. „Frumoasa” tara avem dupa atatia ani de la revolutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.