Aplauze furtunoase pentru Şuie Paparude, pentru prima oară la Timişoara după problemele...

Aplauze furtunoase pentru Şuie Paparude, pentru prima oară la Timişoara după problemele de sănătate ale lui Michi GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-556049497">

hale (118) [1024x768]
Mihai Câmpineanu a fost din nou sufletul petrecerii la halele Fructus, locul unde anul trecut a fost la un pas de moarte. Amatorii de muzică electronică din oraşul nostru au avut parte de un nou eveniment pus la cale de cei de la The Fresh, în cadrul căruia au mixat DJ Vadim, Şuie Paparude şi Mighy Boogie.

Michi (Şuie Paparude) a revenit pentru prima dată la Timişoara după problemele de sănătate apărute în toamna trecută chiar după un concert în oraşul de pe Bega. Publicul i-a primit pe cei de la Şuie Paparude cu aplauze prelungite, iar recitalul lor a fost savurat pe deplin de cei prezenţi. Invitatul special DJ Vadim a avut un set eclectic, în care s-au regăsit elemente hip-hop și reggae, trip hop, soul, funk, grime, sau drum and bass.

Alături de ei, pe scenă s-a aflat şi timişoreanul Mighty Boogie, care recent și-a lansat al 2 lea EP “Riding the champion sound”. Evenimentul a avut loc la Halele Fructus, exact locul unde în toamna trecută Michi a suferit un infarct, după ce a coborât de pe scenă.

Mihai Câmpineanu a fost emoționat la revederea cu Timișoara, el ținând să-i viziteze și pe cei care l-au îngrijit după infarctul suferit anul trecut. „A fost foarte bine, un concert reușit. Reîntoarcerea la Timișoara a fost emoționantă, tare. Reîntâlnirea cu personalul medical de la spital, pe care l-am vizitat cum am aterizat, de data asta toți cu zâmbetul pe buze, a fost foarte emoționantă și importantă pentru mine. La fel cu publicul din Timișoara, pe care l-am simțit cu mine, în toate momentele. A fost foarte foarte frumos“, ne-a declarat Mihai Câmpineanu.

Foto: Bălţoi Cosmin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.