Aproape 150 de amenzi în doar 24 de ore pentru șoferii vitezomani...

Aproape 150 de amenzi în doar 24 de ore pentru șoferii vitezomani din Timiș. Câte permise au fost reținute de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

radar1

Polițiștii rutieri timișeni au acționat ieri, sprijiniți de colegii de la ordine publică, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, pe principalele drumuri din județ, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului.

Aproape 250 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în cele 24 de ore, nu mai puțin de 144 dintre amenzi fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite 14 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.


Astfel, poliţiştii au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 30.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care unul pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, două pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru alte abateri de circulaţie.

Un bărbat de 57 de ani, din Timişoara, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 691, pe raza localităţii Giarmata, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză de 127 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i, totodată, reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.