Asociația Look Inside te trimite în trecut printr-un eveniment caritabil. Cum poți...

Asociația Look Inside te trimite în trecut printr-un eveniment caritabil. Cum poți ajuta o tânără din Timișoara să trăiască

0
DISTRIBUIȚI

afis look inside caritabil

Asociația Look Inside din Timișoara continuă să le ofere oamenilor neajutorați șansa de a zâmbi. În colaborare cu Rotaract Club Timișoara Ripensis, Look Inside organizează „Licitația vintage”, eveniment prin care vor să ajute o tânără de 28 de ani din Timișoara care suferă de grave probeleme de sănătate. Evenimentul va avea loc mâine, 22 iunie, de la ora 18.00, la Casa Adam Muller Guttenbrunn.

În urmă cu două luni de zile membrii Look Inside s-au zbătut să ajute trei oameni cu grave probleme de sănătate. Unul dintre cazuri este cel al Ramonei Arendaș, o tânără de 28 de ani din Timișoara, care a fost diagnosticată cu malformație artero-venoasă la plămâni, lobul drept. La un prim control s-au descoperit niște pete pe plămâni, dar fata a primit tratament și a plecat acasă „vindecată”.


În timp, din cauza diagnosticării inițiale incomplete, dar și a netratării corespunzătoare din lipsă de fonduri, petele s-au transformat în noduli. La ultimul control, medicii au dat verdictul. Pentru ca Ramona să trăiască este nevoie de o intervenție chirurgicală care costă 5.000 de euro. Intervenția va fi făcută în România de către un medic din Austria.

Pentru ai veni în ajutor, în colaborare cu Rotaract Club, Asociația Look Inside a pus la cale „Licitația Vintage” eveniment desfășurat în cadrul „Timișoara Vintage Story”, prin care speră să strângă banii necesari intervenției chirurgicale. Cărți vechi, mașini de scris, rochii mireasă, accesorii, tablouri – sunt doar câteva lucruri cu care timișorenii pasionați de vintage pot pleca acasă.

În deschiderea evenimentului, Beck Corlan va încânta publicul cu o sesiune de muzică după care va urma un moment artistic oferit de Cristian Săftescu-Jescu la chitară și voce. Timișorenii vor avea parte și de un spectaculos show de Tango, iar cei pasionați de design vintage vor primi sfaturi în consultanță.

Cei care vor să o ajute pe Ramona Andreas pot dona bani și în contul Asociației Look Inside: RO70BTRL03601205717287XX. La rubrica „Detalii tranzacție” trebuie menționat „pentru Ramona”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.