BILANȚUL furtunii la Timișoara: mașini făcute praf de copaci, stâlpi puși la...

BILANȚUL furtunii la Timișoara: mașini făcute praf de copaci, stâlpi puși la pământ și tramvaie blocate FOTO

4
DISTRIBUIȚI

furtuna1

O furtună de nici jumătate de oră a produs pagube serioase pe câteva străzi din Timișoara. Vântul puternic a doborât mai mulți copaci, dar și un stâlp de curent electric. Inclusiv circulația tramvaielor a fost oprită timp de jumătate de oră.

Pe Calea Buziasului, în sensul giratoriu de la AEM, peste un Logan și o Solenza a căzut un copac, iar peste a treia, un Renault Laguna a căzut un stâlp de curent electric. Și pe strada Martir Colonel Ioan Uța a căzut un copac pe un Volkswagen Passat, dar din fericire acesta nu a fost grav avariat.


Pompierii au fost chemați, iar multe echipaje s-au deplasat în zonele grav afectate pentru a oferi ajutor. În urma furtunii a fost oprită și circulația tramvaielor din cauza unei defecțiuni la motorul tramvaiului 5. Astfel, alte trei tramvaie au fost oprite pe traseul care leagă Piața 700 de Balta Verde, oamenii fiind nevoiți să o ia la pas prin ploaie.

„A fost oprită circulația tramvaielor timp de jumătate de oră pe traseul care leagă Piața 700 de Balta Verde din cauza unei defecțiuni la motorul tramvaiului 5. În urma acestui eveniment, am fost nevoiți să oprim circulația, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale R.A.T.T”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Cosmin Bradu, purtătorul de cuvânt al R.A.T.T.

4 COMENTARII

 1. Alo ,Primaria ce fac firmele abilitate de voi cu taierea crengilor,a copacilor uscati???
  -din cauza crengilor nu se poate circula,zgirie autobuzele ,vamioanele,tirurile,microbuzele de marfa
  -incurca firele trase intre stilpi
  -semnele de circulatie nu sunt vizibile ,sunt acoperite de crengi
  -oamenii nu au voie sa se atinga de pomi ,nu au voie sa taie nimic
  OCUPATI-VA SI GOSPODARITI ORASUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.