Cabinetele medicale și spitalele, invitate să semneze contractele cu Casa de Sănătate...

Cabinetele medicale și spitalele, invitate să semneze contractele cu Casa de Sănătate Timiș

0
DISTRIBUIȚI

cjas-timis

Spitalele, furnizorii de servicii medicale, medicamente sau dispozitive medicale semnează de abia la mijlocul acestui an contractele cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș pentru a putea primi finanțare pe 2014.

Reprezentanții CJAS Timiș anunță că de mâine, 4 iunie, se dă startul procesului de contractare pentru anul în curs.


Astfel, cei care doresc să intre în relație contractuală cu instituția sunt invitați să depună documentele necesare până la data de 10 iunie. Excepție fac cei care asigură asistența medicală stomatologică, aceștia au timp să depună documentele până în data de 13 iunie.

Atragem atenţia asupra faptului că în cazul în care, furnizorii vor depune documentele prevăzute de actele normative în vigoare, necesare încheierii contractelor, după data de 10, respectiv, 13 iunie 2014, aceştia nu vor mai  intra în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş, până la următorul termen de contractare”, transmit reprezentanții CJAS Timiș.

Informaţii detaliate privind încheierea contractelor, precum şi documentele necesare, grupate pe tipuri de asistenţă medicală, se găsesc afişate pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş: www.cjastm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.