Candidatul PMP la prezidențiale, Cristian Diaconescu, a tranșat problema țiganilor, la Timișoara....

Candidatul PMP la prezidențiale, Cristian Diaconescu, a tranșat problema țiganilor, la Timișoara. Ce spune că trebuie făcut pentru ca discriminările şi violenţele să fie oprite

1
DISTRIBUIȚI

diaconescu_14_8bbf04e8ff

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Cristian Diaconescu a fost prezent, astăzi, la Timișoara unde a susținut o conferință de presă.


Tema principală de discuție a fost problematica rromilor plecați în străinătate, pornind de la cazul minorului linșat în Franța. „Problema rromilor este una europeană, dar asta o spunem numai noi. Putem fi extrem de atenţi la fondurile europene pe care unele comunităţi le atrag pentru inserţie socială. În comunităţile româneşti, veţi auzi suficienţi români că fii şi fiicele lor sunt întrebaţi la şcoală de ce sunt albi. Nu cred că exist[ umilinţă mai mare. Din acest punct de vedere, toţi suntem responsabili. România trebuie dusă la stadiul în care să fie văzută ca o ţară egală cu cele din Uniunea Europeană”, a spus Diaconescu.

Acesta nu le poate imputa nimic foştilor președinți, nici lui Traian Băsescu, și spune că, în funcţie de momentul politic în care se află România, toţi preşedinţii au dat tot ce le-a stat în putinţă pentru a-şi îndeplini mandatul. „În anul 2003 aveam la Roma în diverse formule turişti şi muncă 43.000 români. Astăzi la Roma avem 320 de mii de români”, a concluzionat Diaconescu.

1 COMENTARIU

  1. Da si egalitatea vine din integrarea tiganilor lenesi . In rest la sanatate drumuri asistenta sociala salarii suntem egali cu celelalte tari din Ue .Aiureaza individul !!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.