Carminho, una dintre cele mai talentate cântărețe de fado, vine la festivalul...

Carminho, una dintre cele mai talentate cântărețe de fado, vine la festivalul Plai VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

carminho official 1 [1024x768]

Cea de-a 9-a ediţie a festivalului Plai, care va avea loc în perioada 12 – 14 septembrie la Muzeul Satului Bănăţean, va include un concert susţinut de Carminho, o cântăreață născută și crescută în sufletul fado. Cu un disc de platină în Portugalia, un contract semnat la EMI și impresariată de același agent care a făurit traiectoria Marizei, Carminho e considerată una dintre cele mai talentate și inovatoare artiste de fado din generația ei. Partiturile sale muzicale sunt condimentate cu puțin jazz, pop sau rock, iar primul ei album a fost considerat „cea mai mare revelație a ultimului deceniu” (Time Out Lisboa).


Cel de-al doilea album al artistei, ALMA, lansat în 2012, a ajuns direct pe prima poziție a topurilor portugheze și a fost remarcat în mai multe topuri muzicale internaționale.

În prezent, Carminho susține concerte internaționale, ducându-și mai departe vocea în Brazilia, Israel, Letonia, Germania, Luxemburg, Turcia, Angola, Spania, Belgia, Marea Britanie, Franța și, în septembrie, la Timișoara, în România. Alături de Carminho, organizatorii evenimentului au anunţat deja prezenţa lui Tito Paris. Abonamentele pentru festivalul Plai costă 90 lei în avans (până pe 1 septembrie), după care vor costa 110 lei. Abonamentele sunt valabile pentru toate cele trei zile de festival și sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librariilor Cărtureşti). Abonamentele cu acces în camping au același preț, dar sunt limitate la 100 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.