Câştigătorii celor cinci invitaţii duble la festivalul Sabotage

Câştigătorii celor cinci invitaţii duble la festivalul Sabotage

0
DISTRIBUIȚI

frictionCâştigătorii celor cinci invitaţii duble valabile la cea de-a doua ediţie a festivalului Sabotage, care va avea loc vineri, 6 iunie, de la ora 18, la Liceul Silvic, extraşi în urma tragerii la sorţi sunt: Jascău Augustin, Ştefania Maria Preda, Petru Hididis, Riham Nagib şi Judi Agneta. Căştigătorii sunt rugaţi să se prezinte cu un act de identitate la intrarea la festival, unde vor beneficia de acces gratuit împreună cu încă o persoană. Sabotage Festival îi va avea ca invitaţi pe Friction, Xilent, Brookes Brothers, Culprate, Linguistics, Maksim, Mighty Boogie şi Outbreak. Renumitul duo londonez Brookes Brothers este alcătuit din fraţii Phil şi Dan Brookes. Prima lor piesă a apărut în 2006 sub numele de Portal/Desert Island, următorul lor single, „Verano”, fiind realizat alături de SubFocus. Anul trecut au lansat hit-ul „Carry Me On”, melodie care a câștigat din partea lui Zane Lowe titlul de „Hottest Record in the World” şi a ajuns pe locul 7 pe UK Independent Charts.

Culprate a produs muzică electronică încă din facultate şi a lansat “5 Star EP” în 2011, material care a avut parte de recunoaştere din partea unor nume ca Gemini sau Skrillex. În ultimii ani, vocalistul Maksim s-a făcut cunoscut în industria muzicală pentru contribuţia sa cu diverse label-uri. Începând de anul trecut, Maksim avansează la nivelul următor, simțindu-se atras de set-uri live. Se alătură lui Culprate, pe scenele din Australia și Europa, participând la diverse festivaluri. Xilent este un producător britanic cunoscut în mod special pentru piesa “Choose Me II”, care a staţionat mai multe săptămâni pe prima poziţie a topului Beatport Dubstep, iar piesa sa “Boss Wave” a câştigat premiul BMA “Best Music Video” anul trecut.

Outbreak este un colectiv timişorean, format din patru prieteni ce s-au unit la începutul anului trecut din pasiunea pentru muzica drum and bass.


În mai bine de un an de activitate, grupul a reuşit să capteze atenţia caselor de discuri Voltage Recordings din Polonia şi Future Science din Marea Britanie, a festivalului anual Birthday Bash, cât şi a mişcării maghiare Underground Culture. Alături de activităţile de producţie muzicală şi dj-ing, timişorenii promovează muzica drum and bass prin platforma româno – olandeză Neurofunkland. Grupul timişorean a urcat pe scenă alături de artişti ca The Upbeats (Noua Zeelandă), Inward Phase şi Saintone (Ungaria), MC Ghergha (Tm), ZBK (Braşov), Mental Chemistry (Tm), Dumbo (Cluj-Napoca), Damaja (Tm), Kolapsys (Tm), Astronaut Kru (Deva), Seba1934 (Tm), Phobe1 (Reşiţa), Synchro (Tm), Bia (Tm), MC Tina (Tm), Sensorship (Tm), DJ Kuky (Tm) şi mulţi alţii.

Timişoreanul Mighty Boogie a lansat în luna martie, cel de-al treilea EP al său, Pure Shots, scos la casa de discuri grecească VIM Records, urmând ca din această dată acest material să fie disponibil de cumpărat pe site-urile Juno Download şi Beatport. Pe numele său adevărat Haidu Bogdan, muzicianul timişorean este influenţat de evenimentele muzicale din Timişoara de la începutul anilor 2000, organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM şi TMBase. Dragostea pentru muzică a venit prin achiziţionarea unui set de pickup-uri şi colecţionarea de viniluri cu reggae, hip hop şi drum and bass. Cariera sa ca DJ începe în 2003, alături de primul soundsystem de reggae din România, Fiyah Burn Sound, în care i-a avut colegi pe Injectah şi General Trix. Stilul unic de a combina reggae, jungle şi dubstep le aduce colaborări şi participări atât pe plan local cât şi international. Remarcat şi promovat de Arena DnB din Bucureşti, Mighty Boogie ajunge să participe la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică de la noi din ţară şi împarte scena cu nume ca Benny Page, Danny Byrd, Black Sun Empire, Sukh Knight, Cheff, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi, Vibronics, Radikal Guru, DJ Marky, Breakage sau David Rodigan.

Biletele se găsesc în avans la Cuib D’arte, Aethernative, Uman Shop şi Scârţ Loc Lejer (35 lei), şi în reţeaua www.bilete.ro (45 lei), la faţa locului acestea urmând să coste 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.