Ce sfat părintesc îi dă Titu Bojin lui Marian Vasile, care va...

Ce sfat părintesc îi dă Titu Bojin lui Marian Vasile, care va fi consilier al primarului Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin presedinte PSD Timis, Gheorghe Ciobanu deputat (19)

Numirea lui Marian Vasile în funcţia de consilier al primarului Nicolae Robu naşte reacţii la nivelul PSD Timiş. Recent liberalul a fost schimbat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, fiind înlocuit cu PP-DD-istul Florian Zanfir.


Deşi spunea că a primit oferta de mai mult timp, liberalul punea timpul lung de gândire pe seama faptului că „era normal să evaluez, am avut mai multe oferte, nu duc lipsă de oferte, inclusiv din mediul privat, dar trebuie să iau o decizie cât mai bună pentru viitor”. Odată cu vestea că va fi consilier al primarului, Vasile comenta şi pe marginea calităţii sale de ales în CJT. „Funcția de consilier județean este o demnitate, iar jobul acesta ar fi pe contract individual de muncă. S-ar putea să fie situații în care să mă abțin de la vot la CJT”.

Întrebat cum vede faptul că fostul vicepreşedinte va activa şi în CJT şi la primărie, şeful CJT şi PSD Timiş Titu Bojin a declarat că „nu comentez nicicum. Să vadă dacă funcția pe care o va ocupa îi permite şi calitatea de ales al CJT. Asta e singura problemă de compatibilitate, să vadă dacă funcția pe care o va ocupa nu are nicio problemă cu cea de consilier judeţean”. Pentru a arăta că nu are nimic cu Vasile, chiar dacă acesta a acţionat CJT în instanţă pentru modul în care a fost înlocuit, Bojin a completat că „mă bucur pentru el, pentru că e un băiat bun, dar trebuie să crească, să înțelegă că un post în administrație nu e pe viață. Ne-am înţeles bine, am colaborat bine, nu am avut nicun fel de scandal. Dacă și face treaba de consilier va rămâne reprezentantul nostru în ARE”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.