Ce spun liberalii Robu și Diaconu despre victoria din Consiliul Local Timişoara....

Ce spun liberalii Robu și Diaconu despre victoria din Consiliul Local Timişoara. Când se redeschide traficul pe Michelangelo

0
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL24_resize

După rămânerea lui Dan Diaconu pe funcţia de viceprimar, primarul Nicolae Robu a anunţat triumfător că „noua uniune de dreapta a Timişoarei(PNL, PNTCD, PDL) a funcţionat foarte bine şi am reuşit să dejucăm încercarea PSD şi din păcate a unor oameni care s-au pretins de dreapta, dar au trădat dreapta pentru un oscior, că nici măcar nu era un ciolan. Am dejucat acest plan prin care culmea chiar de ziua lui Dan Diaconu se dorea schimbarea lui din funcţie. Noi ne străduim să fim dedicaţi timişorenilor.


Faţa Timişoarei s-a schimbat şi se va schimba foarte radical. Veţi vedea că e foarte aproape ziua în care pasajul Michelagelo se va deschide şi va fi cu totul altceva şi pas cu pas finalizăm câte o lucrare”. Cât despre o nouă tentativă de schimbare a lui Diaconu, Robu a spus că „sper ca toată lumea să fi tras învăţăminte de rigoare din şedinţa de astăzi . Eu în repetate rânduri am intervenit cu apeluri la calm. Noi putem să ne contrazicem, dar nu trebuie să urlăm unii la alţii. Nu e nprmal să ne jignim”.

Despre victoria sa, Dan Diaconu a spus că „îi mulțumesc celui care a apreciat activitatea mea și celui a avut tăria să reziste unei mașinării oribile din toate punctele de vedere. Chiar a fost o tensiune atât de mare și presiune atât de mare pe toți consilierii locali ai primăriei încât cel care a rezistat meritat felicitat. Termenul de „te termin” pe care l-am spus la plen nu se referea la mine, se referea la membrii acesti majorități. Acolo s-a spus cel mai mult te termin. Dacă nu era votul secret eram…”. Diaconu a fost întrerupt de Robu „era consilierul personal al primarului”. Câteva minute mai târziu edilul a anunţat că traficul pe podul de la Michelagelo va fi reluat săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.