Ce spune prefectul Eugen Dogariu despre legalitatea schimbării din funcţie a vicepreşedintelui...

Ce spune prefectul Eugen Dogariu despre legalitatea schimbării din funcţie a vicepreşedintelui CJT, Marian Vasile

0
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu gandO speranţă mare a fostului vicepreşedinte al CJT, Marian Vasile, legată de revenirea în funcţia din care a fost schimbat, după ce PSD a format o nouă alianţă cu PP-DD şi UpT, a fost spulberată. Imediat după ce a pierdut scaunul de vicepreşedinte al CJT, Vasile acuza că schimbarea sa a avut la bază un viciu de procedură şi că procesul verbal al şedinţei a fost schimbat. Nu numai asta, dar Vasile spunea că nici şedinţele de comisii nu s-au ţinut aşa cum este normal şi procedural.

Contactat pentru a oferi detalii despre postul de consilier al primarului Nicolae Robu, job pe care îl va ocupa de săptămâna viitoare, Vasile menţiona că este foarte curios cum vede prefectul Eugen Dogariu legalitatea deciziei de schimbare a sa din funcţie.


Ei bine, reprezentantul guvernului în teritoriu spune că „din punctul meu de vedere acea hotărâre este perfect legală. Desigur că domnul Marian Vasile are posibilitatea, la fel ca orice alt cetăţean nemulţumit, să se adreseze justiţiei”. În ciuda faptului că atât șeful CJT, Titu Bojin, cât și prefectul, susțin că schimbarea a fost una legală, Vasile este în continuare optimist că va reveni pe postul de la CJT. Surse din PNL susțin că acesta ar avea intenția să candideze în 2016 pentru șefia CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.