Cea mai mare petrecere pe acoperiş din Timişoara cu NTFO, cei doi...

Cea mai mare petrecere pe acoperiş din Timişoara cu NTFO, cei doi jimbolieni care au cucerit lumea. Vezi când va avea loc cel mai mare rooftop party din oraş VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

NTFO

După ce au fost invitaţi să susţină seturi în cele mai exclusiviste cluburi din întreaga lume, Dani şi Robert, cei doi tineri jimbolieni care alcătuiesc duo-ul NTFO vor fi prezenţi în cadrul unei petreceri speciale care va avea loc sâmbătă 19 iulie, la Timişoara. Odiseea celor doi muzicieni a început în oraşul lor natal Jimbolia, în clubul Dolce Vita. Cei doi fac parte din noua gardă a muzicii electronice din România şi au reuşit, într-un timp scurt, să ajungă în preferinţele jucătorilor cheie din industrie ca Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano. Primul lor vinil a apărut în luna ianuarie a anului 2010 iar printre piesele care s-au regăsit în seturile tuturor DJ-ilor respectaţi din lume s-a numărat şi remixul lor la H.O.S.H. – „Cash the Chord”. Toamna anului 2011 a adus alte producţii originale şi remix-uri, dar şi piesa “Feelings”, ce marchează începutul colaborării cu Diynamic. Au urmat producţii precum “Nobody Else” şi “Beating Heart” alături de producătorul olandez Karmon sau alături de Rhadow seria de E.P.-uri numite Şlagăre, lansate pe Sintope Digital.

La începutul anului trecut, NTFO a lansat un nou label numit Jargon, care face parte din Sintope Digital.


Pe parcursul anului trecut, cei doi muzicieni au fost invitaţi să mixeze în Franţa, Olanda, Elveţia, Marea Britanie, Germania, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud, Ungaria şi Ibiza, unde s-au bucurat de un feedback cât se poate de pozitiv din partea publicului. După ce au fost invitaţi să mixeze de Revelion în clubul Ego din Hamburg, băieţii au mai susţinut anul acesta un gig în aceeaşi ţară, la Berlin, iar în luna februarie au mixat  în cadrul unui eveniment special, la celebrul Watergate din capitala Germaniei, alături de H.O.S.H., Uner, David August (live), Kollektiv Turmstrasse, Stimming şi DJ Phono- În luna martie a acestui an, băieţii au fost invitaţi să mixeze la Miami, la showcase-ul Diynamic, la Winter Music Conference, cel mai important eveniment mondial în lumea muzicii electronice de dans. Recent, artiştii au susţinut un set în cadrul evenimentului Sonar OFF din Barcelona. Noul lor single poartă numele de Pretoria şi a fost realizat alături de Forrest, acesta urmând să fie lansat în data de 7 iulie. Timişorenii au ocazia să se reîntâlnească cu cei doi jimbolieni care au cucxerit ringurile de dans din întreaga lume, sâmbătă 19 iulie în cadrul unui eveniment numit „The Biggest Rooftop Party in Town“, care va avea loc – conform site-ului lor oficial-  pe acoperişul Mall-ului din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.