„Chemarea perfectă pentru o petrecere pe cinste“. Timişoreanul Geo Da Silva a...

„Chemarea perfectă pentru o petrecere pe cinste“. Timişoreanul Geo Da Silva a lansat Awela Hey VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

___awela1

Colaborarea timișoreanului Geo Da Silva cu Blanco y Negro Music, cea mai renumită casa de producție din peninsula Iberică și una din cele mai mari case de discuri din Europa dă din nou roade. La scurt timp de la lansarea precedentei piese – Disco-Disco Good-Good – Geo da Silva a lansat alături de Jack Mazzoni un nou single – Awela Hey. Filmat la sfarșitul lunii aprilie în Spania, Awela Hey este o piesă de vară și reprezintă chemarea perfectă pentru o petrecere pe cinste, desfășurată pe parcursul unei zile toride. Îmbinând ritmurile dance cu expresii din spatiul ex-iugoslav (to je to), imaginea petrecerii la malul unei mari (care nu poate fi decât europeană) și formele grațioase ale modelelor din videoclip iese rețeta perfectă a unei chemări sau, de ce nu, a unui salut – Awela Hey!

“Mi-a fost greu să las Timișoara pentru Spania, în cele câteva zile de filmări. Aș fi vrut să filmăm aici, dar din păcate vremea nu a prea ținut cu noi și am mers pe planul B, cel cu Spania. Sper că a ieșit bine și atât piesa, cât și videoclipul vor prinde bine în România și Europa” a declarat Geo Da Silva.


“Awela Hey pot să vă spun  că este o piesă antrenantă, dinamică care te face să te simți bine, să vrei să dansezi. Te nelinișteste atât cât e nevoie pentru a te distra, a profita de soare și căldură … și de fetele frumoase care le vom vedea vara asta peste tot”. “Am fost în iarnă în Timișoara, unde am filmat alături de Geo și alte 6 timișorence la videoclipul piesei Disco-Disco. Mi-a plăcut să lucrez acolo, Awela este pentru mine este al treilea clip scos împreună cu Geo Da Silva și sunt sigur că va fi un hit pe posturile de radio și tv vara asta. Și Italia și România vor striga la petreceri Awela Hey” a spus râzând italianul Jack Mazzoni, co-autor al piesei.

Geo DaSilva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația „Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum „Romania Dansează”, „Stai”, „Planet Funk” sau hit-ul „Loca”. Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul „I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul „The Office”, produs de NBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.