Ce spune city managerul Timișoarei despre scandalul Seritim

Ce spune city managerul Timișoarei despre scandalul Seritim

0
DISTRIBUIȚI

SORIN DRAGOI LA PRESSALERT08_resize

City managerul Timişoarei Sorin Drăgoi a vorbit la emisiunea PRESALERT LIVE despre una din problemele mari cu care s-a confruntat de când a fost numit pe post.

Drăgoi a comentat că unul din marile neajunsuri al muncii la primărie este birocraţia sau mai exact greutatea cu care actele ajung la diverse departamente. Acesta a spus că deşi lucrurile nu se pot mişca a fel de uşor ca la privat, se bucură că totuşi vede o îmbunătăţire.

City managerul a comentat şi pe marginea afacerii de la Seritim, acolo unde Primăria Timișoara a fost de acord, ca și creditor principal la firma de stat Seritim SA aflată în faliment, să accepte oferta de cumpărare a drepturilor asupra terenurilor din zona Piața Mehala – Piața de Gros de la firma Neag Group SA, unde a fost angajat Alexandru Chirilă, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, în condițiile în care în zonă prețul unui metru pătrat este de 90 de euro, pentru doar 90.000 euro.

Drăgoi spune că nu ştia nimic.


„Am aflat de această problemă din presă. La momentul respectiv biroul Terenuri nu era în administrarea mea, era în administrarea domnului viceprimar Traian Stoia şi atunci am sesizat că există o problemă acolo. Cum nu am avut asta în atribuţii, nu am urmărit decât la început”. City managerul nu ştie cine şi unde a greşit, dar spune că „ probabil că dacă s-a greşit undeva cine trebuie să răspundă o să răspună. Nu pot să vă spun din punct de vedere juridic care a fost problema, nu sunt specialist”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.