Cluj: Fostul consilier judeţean Rareş Pop, reţinut pentru fapte de corupţie, arestat...

Cluj: Fostul consilier judeţean Rareş Pop, reţinut pentru fapte de corupţie, arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI

catuse_la_mainiFostul consilier judeţean clujean Rareş Pop, şeful teritorial al Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier, reţinut pentru fapte de corupţie, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, joi seară, de Tribunalul Cluj, transmite corespondentul Mediafax. Rareş Pop şi inspectorul Claudiu Crişan, coordonator al Biroului judeţean Cluj din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, au fost prezentaţi, joi, Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru mai multe infracţiuni de corupţie, între care luare de mită, şantaj, abuz în serviciu şi trafic de influenţă, La intrarea în sala de judecată, Rareş Pop a declarat că a fost reţinut „pentru nişte probleme legate de activitatea instituţiei”.

Audierile celor doi au durat mai bine de cinci ore. „Rareş Pop a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, de Tribunalul Cluj, iar Claudiu Crişan a fost arestat la domiciliu.


Noi am formulat deja o contestaţie la măsura arestului preventiv, iar, după ce va fi motivată decizia, vom merge în faţa Curţii de Apel Cluj, ne vom prezenta argumentele şi vom cere instituirea unei măsuri, care să fie echitabilă pentru ambii inculpaţi. Noi şi în faţa Tribunalului Cluj am cerut cercetarea lui Rareş Pop în arest la domiciliu”, a declarat Tiberiu Ban, avocatul lui Rareş Pop.

Rareş Vasile Pop, urmărit penal pentru abuz în serviciu în formă continuată cu obţinere de foloase necuvenite, şantaj şi luare de mită, a fost reţinut, miercuri seară, pentru 24 de ore. Alături de fostul consilier judeţean a mai fost reţinut inspectorul Claudiu Vasile Crişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.