COD GALBEN DE PLOI şi vijelii în toată ţara. Banatul, printre zonele...

COD GALBEN DE PLOI şi vijelii în toată ţara. Banatul, printre zonele cu cele mai mari cantități de precipitații anticipate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1456569364">

Furtuna ..

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteo de ploi însemnate cantitativ valabilă de miercuri de la ora 12.00 până joi la ora 06.00 în toată ţara.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în după-amiaza zilei de miercuri, în regiunile vestice şi sud-vestice, iar spre seară şi în noaptea de miercuri spre joi, şi în restul teritoriului.

„Vor fi averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină”, se arată în avertizarea ANM.

În zonele din sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării, cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50-60 de litri pe metru pătrat.

cod galben romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.