Compania lui Țiriac nu mai are bani să facă mall la abatorul...

Compania lui Țiriac nu mai are bani să facă mall la abatorul din Timișoara. Ce destinație va avea terenul

4
DISTRIBUIȚI

abator timisoara

Aşa cum anunţa în urmă cu mai bine de două săptămâni, viceprimarul Traian Stoia a avut o întâlnire cu reprezentanţii companiei Ţiriac Holding, cea care deţine în parteneriat cu o firmă spaniolă Abatorul din Timişoara.


„S-au pus acoperișurile în stânga şi dreapta turunului central, s-au făcut zidurile și mai există o parte nefăcută. La discuții au luat parte și domnii arhitecţi Sorin Ciurariu și Ciprian Cădariu. Discuția s-a purtat având ca element central zona din spatele turnului şi solicitarea noastră a fost ca această suprafață să fie în afară de a fi pusă în siguranță să i se dea un aspect cât mai apropiat de ce a fost”.

Legat de posibile investiţii în zonă, Stoia spune că momentan nu există bani pentru ridicarea unui mall, dar proprietarii doresc să dea o utilitate economică unor spații. Viceprimarul susține că „s-ar preta construirea unui teren de sport acolo, afacerea care nu aduce bani, dar populează zona și în momentul în care oamenii se vor obișnui se va putea relua proiectul. Arhitectul angajat de firmă va face un proiect pentru remedierile de care vă vorbeam și peste câteva luni vom avea o altă față, un alt spate al acestei construcții. Ei doresc să caute un administrator care să aibă nişte idei de genul terenuri de tenis, de fotbal, de handbal”.

4 COMENTARII

  1. De ce nu faceti o scoala de tenis aveti si spatiul necesar si idei tot de ce nu va ganditi la tinerii care ar putea sa ii urmeze domnului Tiriac?

  2. Noi tot nu intelegem cum poate fii administratia primariei atit de proasta.incit sa asculte minciunile acelui jeg de om Tiriac.unul din cei mai mari hotii din tara.D.nu Tobu nu vede ca acel parazit vrea sa faca acel Moll pe bani. Statului apoi sa isi insuseasca si atribuie meritele si evident banii!!!!!

  3. Nu ar strica un control din partea autorităților sau măcar o mediatizare a problemei câinilor maidanezi care s-au înmulțit necontrolat acolo. Locuiesc in zona și mă gândesc cu groaza ca unul din cei 30-40 de câini care sunt in curtea abatorului ar putea scăpa și mușca copiii din parcul de joacă alăturat.
    Sunt hrăniți zilnic de doi bătrâni și latră continuu la orice persoana trece pe lângă abator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.