Competiție extremă în scop caritabil, în Munții Banatului. Ce echipamente vor fi...

Competiție extremă în scop caritabil, în Munții Banatului. Ce echipamente vor fi donate Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cheile Nerei Mountain Bike Race_sponsori

Toți bicicliștii amatori din țară și din străinătate sunt așteptați să participe, pe 14 iunie, la primul concurs de mountainbike dedicat unei arii protejate din țară, Cheile Nerei Mountainbike Race. Evenimentul, aflat la prima ediție, este organizat la Sasca Română din județul Caraș-Severin. Pe lângă faptul că susține adoptarea unui stil de viață sănătos, prin sport, competiția are și un caracter caritabil, și asta pentru că se dorește strângerea a aproximativ 20.000 de lei. Cu acești bani vor fi achiziționate și donate Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara trei pompe volumetrice necesare în acest moment.

În competiție se pot înscrie iubitori ai mersului pe două roți care au cel puțin 14 ani, iar înscrierile se fac online pe http://www.sascabike.ro sau la fața locului.


Categoriile de concurs sunt: 14-17 ani, 18-32 ani, 32-49 ani și peste 50 ani, masculin și feminin. Vor fi acordate premii pentru primele trei locuri câștigătoare de la fiecare categorie. Înscrierile se vor realiza pe terenul de fotbal din localitatea Sasca Română, între orele 08.30 – 10.30, iar între 11.00 – 17.00, participanții vor parcurge un traseu de aproximativ 35 de kilometri. Între orele 17.30 – 23.00 va avea loc festivitatea de premiere, va fi organizată o tombolă, iar Cover Band Timișoara va susține un concert.

Întreg evenimentul promovează Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița și, în speță, turismul în această zonă cu adevărat deosebită, cu potențial extrem de mare. Competiția este organizată de Kiwanis Timișoara, Asociația Sportivă “Cheile Nerei”, în parteneriat cu “Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.