Concerte cu viitorii muzicieni ai oraşului. Ce artiști consacrați i-au susținut pe...

Concerte cu viitorii muzicieni ai oraşului. Ce artiști consacrați i-au susținut pe micii timișoreni GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2114506699">

artsoma7

Viitorii muzicieni ai Timişoarei au susţinut sâmbătă la prânz concerte La Căpiţe, în cadrul evenimentului Artsoma Showcases, manifestare ce a avut parte de un public numeros şi câţiva invitaţi de seamă.

Primul eveniment organizat de către şcoala de pop-rock şi arte Artsoma a avut parte de un succes deosebit. „După o perioadă în care am pus bazele teoretice şi tehnice primilor cursanţi, ne aflăm în momentul în care am făcut şi primele mini concerte în care ce mici au luat contactul cu scena adevărată. Primul Artsoma Showcase a fost minunat, am avut trei trupe de copii ce au început de scurt timp şi o expoziţie cu lucrări a copiilor de la secţiune de arte. Au cântat The Wizards, Virgula şi Suma & Wu Project“, ne-a declarat Saşi Vuşcan, din partea organizatorilor.

Şcoala Artsoma a fost înfiinţată de Saşi Vuşcan şi Zsolt Szabo, membri ai trupei Burning Table, în urma a tot mai multor discuţii avute cu diverşi părinţi care vor să îşi trimită copiii să înveţe să cânte la un instrument. „Părinţii au înţeles şi au fost alături de noi, nimic nu poate înlocui la un copil sprijinul şi încurajarea părinţilor. Cursurile de vară, taberele de o zi şi atelierele din luna iulie vor întări acumulările şi cunoştinţele cursanţilor. Evenimentele astea Showcases vor continua constant. Alături de cei mici, la această primă ediţie a evenimentului i-am avut invitaţi şi pe Teo Milea şi Alexandra Giuca“, a mai adăugat Saşi Vuşcan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.