Concurs internațional de percuție, cu concerte de zile mari, la Timișoara. Când...

Concurs internațional de percuție, cu concerte de zile mari, la Timișoara. Când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

tobe percutie

Filarmonica bănățeană încheie stagiunea fulminant. În sala Capitol și în Grădina de Vară vor avea loc o serie de concerte extraordinare unde își vor etala virtuozitatea atât participanții la competiție cât și artiști percuționiști de renume mondial precum Bogdan Bacanu, Christoph Sietzen, respectiv The Wave Quartet.

Asociația „Pro Musica Pro Vidu” și „Asociația Pro Philharmonia”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, a Filarmonicii „Banatul” Timișoara și a Inspectoratului Școlar Județean Timiș, anunță cea de-a treia ediție a Concursului Internațional de Percuție.


Competiția va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul începând cu 29 iunie 2014, ora 9.00 și va ține până în 2 iulie.

Astfel, în 30 iunie, ora 20.00, în Grădina de Vară va avea loc un concert de percuție cu intrarea liberă, ”Timișoara bate toba”, susținut de participanții la competiție. Luni, 1 iulie în Sala Capitol, de la ora 19.00 va avea loc un recital extraordinar susținut de Christoph Seitzen (Luxemburg), iar marți, 2 iunie, tot în sală, vor concerta cei de la The wave quartet.

Biletele pentru cele două reprezentații (de luni și de marți) pot fi cumpărate de la Casieria 2 a Sălii Capitol, la prețul de 10 lei, respectiv 5 pentru elevi, studenți și pensionari, luni, miercuri și vineri între orele 14.30 – 19.00, iar marți și joi între 10.00 și 13.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.