Concursuri, parada motoarelor şi primul concert Kempes în Timişoara, la Road Patrol...

Concursuri, parada motoarelor şi primul concert Kempes în Timişoara, la Road Patrol Bikers Festival. Vezi unde și când va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

kempes

Cea de-a 14-a ediţie a evenimentului Road Patrol Bikers Festival va cuprinde, ca de obicei, multă distracție, o serie de concerte şi concursuri adresate pasionaţilor de motociclete. În cadrul acestui festival, rockerii bănățeni vor avea ocazia să asiste la primul concert din Timişoara al formaţiei Kempes.

La sfârşitul anului trecut, Ovidiu Ioncu Kempes a părăsit trupa Rezident Ex, printr-un anunţ postat pe pagina de Facebook a artistului. „Începând din acest moment colaborarea mea cu formaţia Rezident Ex se încheie. Sufletul şi inima mea vor merge mai departe alături de formaţie. Mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine“, a fost mesajul care a bulversat mulţi melomani din ţara noastră. Noul său proiect muzical, în care îi are alături pe muzicienii trupei Gothic (Alin Petruţ – chitară, Alin Moise – chitară, “Taly” Talpai Csaba – bass, Sebastian Natas – tobe), a susţinut primul concert la sfârşitul lunii februarie, în Bucureşti. Apariţia formaţiei la festivalul din Timişoara are parte şi de o surpriză de proporţii, fiindcă în cadrul festivalului va avea loc premiera oficială a videoclipului Motociclist, filmat cu ajutorul celor de la Road Patrol Mc Timisoara.

Deschiderea oficială a festivalului va vea loc vineri 20 iunie de la ora 14.00, urmând ca de la ora 20.00 să înceapă concerte cu Faceplant, Vespera, Forevermore (tribut Whitesnake) şi Gothic.


Sâmbătă, 21 iunie, de la ora 11.30, va avea loc Parada Motocicliştilor, pe traseul Poligon Giarmata Vii – str. Avram Imbroane – str. Demetriade – Divizia 9 Cavalerie – Calea Aradului – Oituz – Sens Giratoriu şi retur. De la ora 15.00 vor avea loc o serie de concursuri (mers încet, carusel, slide beer, tricouri ude, îndemânare moto), iar de la ora 20.00 vor avea loc concerte cu Raven Tears, Apocalips, Paradigm şi Kempes.

„Alături de motocilişti din ţară, vom avea oaspeţi de la cluburi din Serbia şi Ungaria. Având în vedere că locaţia este mai aproape de oraş decât cea în care am ţinut evenimentul anul trecut (n.n. – Şag), ne aşteptăm la mai mulţi spectatori. Anul trecut am avut aproximativ 700 de persoane. Biletele de intrare costă 30 lei şi sunt valabile pe toată desfăşurarea festivalului, iar la faţa locului va exista şi posibilitatea de de a campa gratuit“, ne-au declarat organizatorii evenimentului care va avea loc în perioada 20 – 22 iunie la Poligonul AJVPS din Giarmata Vii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.