Consilierul PSD Radu Țoancă la PRESSALERT LIVE: „Se poate ajunge și la...

Consilierul PSD Radu Țoancă la PRESSALERT LIVE: „Se poate ajunge și la plângere penală împotriva primarului”. Ce spune despre limbajul lui Nicolae Robu VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

radu toanca la pressalert live (6)

Invitat în studioul HDV pentru emisiunea PRESSALERT LIVE, consilierul local Radu Țoancă l-a criticat pe primarul Nicolae Robu pentru limbajul „primitiv, violent și vulgar”. Atacul lui Robu la PSD care a fost catalogat ca fiind „ciuma roşie” nu a rămas netaxat, pesedistul susţinând că şeful PNL Timiş foloseşte „epitete de joasă speţă, limbaj de tip băsist care nu a mai existat în Timişoara în ultimii 25 de ani de democraţie. S-a autoizolat pe eşicherul politic local”.

„Domnul Robu a spus că printr-o simplă dispoziție a primarului va lua dreptul de semnătură a celor doi viceprimari și îi trimite la ascuțit creioane.


Acest tip de declarație sună a șantaj, iar un șantaj poate să plaseze o personalitate publică într-o zonă sensibilă, la asta s-a referit domnul Grindeanu. Dacă acest tip de abordare continuă probabil se va ajunge la plângere penală. Noi nu ne dorim asta, dar văd că pe zi ce trece, în loc să se potolească limbajul, ajunge în zone din ce în ce mai periculoase și mai greu de înțeles de o minte echilibrată. S-au terminat alegerile”, a spus Radu Țoancă la PRESSALERT LIVE.

Consilierul PSD a declarat că nu este vorba de o ameninţare la adresa lui Robu, ci „atunci când dai o dispoziţie ilegală, în condiţiile în care organigrama primăriei prin care sunt stabilite atribuţiile celor doi viceprimari a trecut de patru ori prin plen, eu vă spun juridic şi cum vede prefectura acest lucru, e clar abuz ăn serviciu sau şantaj”. Ameninţătile primarului cu DNA-ul i-au amintit pesedistului „de povestea cu drobul de sare, dacă urcă pisica şi îi cade drobul în cap copilului”.

3 COMENTARII

  1. Ce spune Toanca este apa pe sub pod ca sa zic asa. Conform legii orice prost poate sa faca oricui plangere penala. Asta inseamna ca si ei, PSD-ul, pot sa faca plangere penala lui Robu. Si eu pot sa amenint pe oricine ca-i fac plangere penala. Uite de exemplu o sa-i fac plangere penala lui Toanca fiindca e mai „naiv” decat prevede legea:)

  2. Care-i motivul pt.care va supara adevarul?D-l Robu a fost prea fin cu voi.chiar traiti cu impresia ca Timisoara va iubeste?Gresiti amarnic.VA DETESTAM.ATI AJUNS MINCINOSII NEAMULUI.MAI NOU,VA ALIATI CU OTV.CHIAR NU VA CRAPA OBRAZUL?

  3. esti din gasca cocotei masculine care isi caneste saptamanal paru cu vapsea neagra , hai ??????????????
    vai de capu vost ca la urmatoarele alegeri luati cate un picior in c*ur de nu va vedeti. voi reprezentati Timisoara!?hai ca m-am kkt pe mine de ras. tarani parveniti ce sunteti. ‘napoi la tara in ardeal de unde ati vinit cu pluta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.