Cristian Diaconescu, anunţat drept candidatul PMP la ALEGERILE PREZIDENŢIALE

Cristian Diaconescu, anunţat drept candidatul PMP la ALEGERILE PREZIDENŢIALE

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-181964240">

cristian diaconescu cotidianul_ro

Cristian Diaconescu a fost anunţat, sâmbătă, de noul preşedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale, Diaconescu precizând că acceptă candidatura.

Cristian Diaconescu a declarat, sâmbătă, că nu a existat vreo discuţie sau o consultare cu preşedintele Traian Băsescu înainte de anunţarea lui drept candidat al PMP pentru alegerile prezidenţiale.

Diaconescu a fost întrebat dacă Traian Băsescu i-a transmis vreun mesaj. „Nu, nu a existat aşa ceva”, le-a spus ziariştilor Cristian Diaconescu.

El a arătat că a fost o discuţie în cadrul PMP „de o manieră neoficială, de o manieră informală” şi colegii săi din partid au fost de acord cu această variantă, respectiv cu propunerea ca el să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

Cristian Diaconescu a mai fost întrebat dacă, în aceste condiţii, preşedintele Traian Băsescu va afla de la televizor că Diaconescu este candidatul PMP la prezidenţiale.

„Repet, nu a existat vreo discuţie sau o consultare în acest sens”, a răspuns Diaconescu.

El a mai spus că nu s-a gândit la o anumită persoană pentru funcţia de premier sau dacă ar putea merge în alegeri în tandem cu Elena Udrea pentru funcţia de premier.

„Nu, chiar nu au existat astfel de discuţii”, a spus el.

În legătură cu propunerea lui Mihai Răzvan Ungureanu de a merge în tandem cu Cristian Diaconescu, reprezentantul PMP a spus că este prematură orice discuţie.

„Este prematură orice discuţie, din punctul de vedere al unei asociaţii politice, alianţe, îl respect pe Răzvan Ungureanu, am cooperat foarte mult cu el, este un politician foarte bine informat şi a ajuns printre puţinii candidaţi la Preşedinţie care are o experienţă profesională apropiată mandatului de preşedinte”, a adăugat Diaconescu.

El a mai spus că va susţine proiectul pe care l-a promovat preşedintele Traian Băsescu referitor la statul de drept, independenţa justiţiei şi orientarea „definitivă şi irevocabilă” către partenerii eruopeni şi euro-atlantici.

Foto> cotidianul.ro

1 COMENTARIU

  1. smenarii pmp sunt fosti comunistii,securisti,smenarii lui turnatorul basescu infractorul o gasca de mafiotii organizati ce mint,fura se lauda cu sucesurii cu gaina lui basescu ce face oua de aur din jaful cu boc ,piticul ce neau taiat banii si neau indatorat la fmi pe 1oo de ani ce merita gunoiele puscarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.