Cum au încercat muzicanții de la „Lepa Brena” să schimbe melodia în...

Cum au încercat muzicanții de la „Lepa Brena” să schimbe melodia în timpul audierilor din dosarul de crimă organizată al grupării Udrea

2
DISTRIBUIȚI

sorin udrea bataie lepa brena

Tribunalul Timiş a continuat, astăzi, audierea martorilor din dosarul de crimă organizată în care au fost trimişi în judecată de către DIICOT membrii grupării conduse de liderul interlop Sorin Udrea. Dintre cei citaţi s-au prezentat doar doi, din formaţia care cântă în barul Lepa Brena, unde Udrea a fost „şifonat”,  în ambele situaţii judecătoarea ducând lupte grele pentru a smulge câteva informaţii de la aceştia.


Deşi a dat declaraţie în faţa poliţiştilor, solistul a încercat să diminueze scandalul, susţinând „cântam, îmi făceam meseria ca de obicei. Ulterior, am aflat că au fost nişte incidente. Am văzut forfotă în local, însă nu mi-a atras atenţia nimic. Am aflat că s-ar fi certat nişte persoane”. Când i-a fost citită declaraţia dată în faţa poliţiştilor, martorul a încercat să nege că ar fi adevărat susţinând că ar fi fost ameninţat de anchetatori. Judecătorul l-a avertizat că va trebui să-şi susţină acest punct de vedere şi pe mai departe, remarcând că toţi cei din formaţie au avut grijă să menţioneze că nu s-a întâmplat mare lucru. Solistul a recunoscut într-un final că a venit şi i-a luat cineva microfonul din mână şi a început să spună „hai să ne distrăm în continuare. Încerca să aplaneze conflictul. Precizez că muzica nu s-a oprit, iar eu am cântat în continuare. Lumea e obişnuită cu astfel de incidente. Pe mine nu m-a speriat în niciun fel”.

Cel de al doilea membru al formaţiei audiat astăzi a afirmat că nu a văzut nimic pentru că era în pauză şi într-o altă încăpere. Cu greu a recunoscut că a aflat de la colegii săi că „a fost o îmbulzeală. Detalii nu mi s-au dat”. Întrebat cum comentează declaraţia unui alt martor care  a susţinut, la termenul anterior, că formaţia şi-a strâns instrumentele şi a ieşit pe uşa din spate de frica celor implicaţi în scandal care erau în faţa barului, bărbatul a răspuns „nu-mi aduc aminte. A trecut aproape un an de zile de atunci. Treaba lor dacă s-au speriat”.

2 COMENTARII

  1. Ii sugerez lui Dragos Bota sa invete mai intai de toate sa se ocupe mai profund in meseria lui de jurnalist …..dictia ,balbaiala ,modul de exprimare lasa de dorit la tv ….Deci …in loc ca mananci cacat despre altii ….mai bine invata sa fi un prezentator de emisiuni cu o dictie si un mod de exprimare de exeptie ….si pe urma sa iesi in fata sa vb de altii ….dar si atunci sa ai demnitate in tine si sa faci un articol adevarat …nu baliverne sau ce visezi tu noaptea……sa-ti fie rusine baiete …..esti degeaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.