Negocieri politice fără rezultat. Cum a blocat şeful PNL Timiş, Nicolae Robu,...

Negocieri politice fără rezultat. Cum a blocat şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, constituirea consiliul local la Săcălaz

5
DISTRIBUIȚI

ilie todasca primar pdl sacalazUn nou scandal la Săcălaz, localitatea timişeană care stă să bată orice record în materia de administraţie locală. Nu mai puţin de şase luni de zile s-au scurs de când aleşii locali se chinuie să se constiutuie într-un consiliu local. Ca urmare a votului consiliul este alcătuit din cinci consilieri PDL, patru PSD, trei PNL, doi UNPR şi un fost independent care s-a încris în PNŢCD. Şedinţa de astăzi pentru constituirea consiliului a fost un nou eşec din bătăliilor politice.

Deputatul PSD Cătălin Ticuh  ne-a explicat că luptele pentru obţinerea unui scaun de viceprimar la Sălăcaz sunt dure.


Primarul PDL Ilie Todaşcă, înstrăinat de partid după alegerile din 2012, când a făcut campanie PSD, pare să nu aibă nicio putere în faţa ordinelor şefului PNL Timiş, Nicolae Robu. Mai exact, deşi liberalii din Săcălaz doresc să aibă un viceprimar, prin ordinul lui Robu, viceprimarul trebuie să provină din rândul PDL. Tiuch s-a arătat deranjat de faptul că Robu încurcă administraţia locală din Săcălaz şi a spus că speră ca situaţia să se rezolve în curând. Ilie Todaşcă nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre cele petrecute astăzi.

5 COMENTARII

  1. Da de Buboiu sacalazului nu mai spuneti nimic ,pentru ca din cauza lui sa ajuns iarasi aici.a tras niste sfori la demisul de marian vasile cu bunul lui prieten prostoviciu .scz popoviciu.cate camioane a pus iarasi la bataie oare acest buboi.rusine celor care lau sustinut si va meritatii soarta lentru ca mai mult ca sigur iarasi o sa se dizolve consiliul.asa ca inca doi ani de frecat menta.Bravo sacalazeni.ma inchin in fata prostiei de al alege pe buboi&co.

  2. Asa ati castigat ca lumea a votat Todasca la pdl.ca altfel nu lua buboi 2 consilieri.sa va fie rusine ca ati votat un mare buboi.ne tine comuna in loc pentru ifosele lui.nu intelegeti ca nimeni nu vrea alianta cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.