Cum vede Nicolae Robu fuziunea dintre PNL şi PDL. Ce realizare politică...

Cum vede Nicolae Robu fuziunea dintre PNL şi PDL. Ce realizare politică din tinereţea sa a dezvăluit

2
DISTRIBUIȚI

robu antonescu

Faptul că şeful PNL Timiş Nicolae Robu este pro, ba chiar aşteaptă ca partidul său să se alieze cu PDL, nu mai este un secret pentru nimeni. Imediat după alegerile europarlamentare edilul se declara, pe Facebook, un pionier al ideii de unificare a dreptei în România. Lucrurile au devenit şi mai clare atunci când Robu nu s-a sfiit să adune scorurile obţinute de candidaţi ai partidelor de dreapta precum PDL sau PMP pentru a susţine faptul că PSD ar fi pierdut la scrutinul din 25 mai.


Robu se arată încântat şi de ideea unei fuziuni între PNL şi PDL, cu condiţia ca numele noii fomaţiuni rezultate să fie Partidul Naţional Liberal.

Deşi nu se arată dispus să renunţe la numele formaţiunii politice, la fel ca şi liderii de la nivel naţional, Robu consideră că cel puţin timp de câteva luni ar fi oportun ca odată ce fuziunea s-a produs la conducere formaţiunii să fie două personae, mai exact doi co-preşedinţi, asta pentru ca membrii celor două partide care au obţinut scoruri aproape egale la alegerile din 25 mai să nu se simtă nedreptăţiţi. Şi, pentru a susţine păstrarea numelui de PNL, Robu a făcut public un detaliu pe care nu îl ştiau foarte mulţi cetăţeni. Acesta le-a povestit jurnaliştilor că Partidul Alianţei Civice, absorbit şi de PNL, a fost botezat chiar de el. Mi-a plăcut cum suna PAC, a spus Robu mândru de realizarea sa. Totodată, edilul a menţionat că la data înfiinţării PAC nu a dorit să intre în politică.

2 COMENTARII

  1. Avem o „dreapta”tare strimba: cu uioreni,rusine’ni,pasareni,udreni si realizari de realizari.Astia au 10 țeluri: furaciunea din banii contribuabililor,taierea de salarii,taxe peste taxe,10 minciuni pe minut,prostire pe fata,luade fara suport,prostitutie politica,sanatate distrusa prin inchiderea spitalelor,exportul de medici si in general personal super pregatit, taxe la utilitati mai mari decit in Germania,salarii de 10 ori mai mici …

  2. Hai sa fim seriosi ….nu Robu a botezat acel partid…denumirea vine de la Miscarea Alianta Civica…eu am fost membru al Miscarii si in conducerea locsla a PAC in perioada 1992-1994 si nu-mi amintesc ca la partid sa-l fii vazut pe Robu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.