Daniela Cocoș, medicul timișorean care a trăit clipe de coșmar după o...

Daniela Cocoș, medicul timișorean care a trăit clipe de coșmar după o banală operație, a făcut pasul spre o viață normală chiar de ziua ei. Cum se simte după o nouă operație la Viena

1
DISTRIBUIȚI

daniela cocos

Daniela Cocoș, tânărul medic timișorean care timp de patru ani s-a luptat să trăiască, după ce doctorii i-au greșit o banală operație, poate avea, din nou, o viață normală. Și asta pentru că medicii din Viena, de la clinica AKH (Allgemeines Krankenhaus), au făcut minuni pentru Daniela, în urma unei intervenții chirurgicale extrem de complexe, realizate pe 5 iunie, chiar de ziua ei.

Daniela a scăpat de cele două pungi pentru scaun și urină care i-au fost atașate de abdomen în ultimul an, i-a fost scos un rinichi și nu va mai putea să fie mamă, dar timișoreanca este extrem de fericită că poate să trăiască, să fie un om obișnuit. “În ultimul an am făcut 68 de drumuri la Viena pentru a-i fi schimbate pungile, Daniela a suferit cinci intervenții chirurgicale, a rămas fără un rinichi, dar ne bucurăm că medicii au reușit să-i redea șansa de a avea o viață normală.


Daniela plânge de fericire, nu-i vine să creadă ce i se întâmplă. Medicii din Viena au făcut minuni pentru ea”, ne-a povestit, extrem de emoționat, Alex Ștefănescu, logodnicul Danielei Cocoș. Alex ne-a spus că intervenția chirurgicală nici nu avea cum să nu fie un succes, mai ales că Daniela a fost operată de unul dintre cei mai buni medici urologi din lume, din New York.

Deși a rămas fără uter și ovare în urma unei operații realizate în urmă cu câteva luni, tot la Viena, Daniela nu a renunțat la visul ei de a deveni mamă și se gândește ca alături de Alex, cu care își dorește să se căsătorească cât mai repede, să adopte un bebeluș din Africa.

Daniela Cocoș a fost operată, în urmă cu patru ani, de un chist ovarian endometriozic, dar Alex Ștefănescu spune că operația nu a fost făcută ca la carte. Prin urmare, au apărut o serie de complicații, o parte din organe fiind afectate, iar după ce i s-a scos uterul și ovarele, Daniela a fost nevoită să elimine urina și scaunul prin două pungi atașate de abdomen, în ultimul an. În urma intervenției chirurgicale pe care a suferit-o în data de 5 iunie efectuată la nivelul sistemului digestiv, Danielei i s-a scos și un rinichi.

1 COMENTARIU

  1. Si atunci stam si ne miram cind cineva merge si face o reclaamatie la colegiul medicilor,pai va spun din proprie experienta ca in Romania sint medici de c….t,de doi bani,care dupa ce ca sint incapabili mai cer si banii si nu putini,daca a ajuns un alt medic sa fie schingiuit in halul acesta de la un banal chist,atunci ce sa mai spunem de un om de rind,un om de la tara,care nu are suficienti banii sa dea la medic,fiindca in zilele de azi nu se mai accepta ca pe vremurii,un porc,citeva gainii sau ceva legume,acum asazisii doctorii cer sume exorbitante uneorii ptr o banal apendic,si ne miram iarasii ca inanumite spitale stau si zac aparate si ustensile de sute de mii de euro,ptr ca incapabili nu sint in stare sa invete a lucra cu ele,ptr ca nu sint pregatiti pentru meseria in care au facut facultatea.cunosc in Timisoara pe streda Romulus(daca mai are acest nume)linga scoala persoanelor cu handicap)casa unui medic chirurg care de afara pare o simpla locuinta,iar cind intri in curte ramii ,,interzis”la cum arata!!!!!una peste alta majoritatea medicilor sint niste nimicurii !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.