De ce crede medicul oncolog Șerban Negru că trăim „o viață de...

De ce crede medicul oncolog Șerban Negru că trăim „o viață de plastic”. Ce le transmite celor care iau tratamente de capul lor, de pe Internet VIDEO

9
DISTRIBUIȚI

dr serban negru oncohelp 2

Medicul oncolog Șerban Negru, fondatorul Asociației OncoHelp, a vorbit în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, despre cea mai cruntă boală a secolului, cancerul. Medicul timișorean a explicat că, anual, crește numărul bolnavilor de cancer cu câteva procente, ceea ce înseamnă costuri uriașe pentru tratarea lor din partea statului. Mai mult, în ultimii zece ani, tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu această maladie, însă potrivit statisticilor, deși sunt mai multe cazuri, mortalitatea scade pentru că tratamentele sunt mult mai eficiente.

Șerban Negru consideră că una din cauzele care pot determina cancerul reprezintă și stilul de viață al oamenilor.


„Ne îndepărtăm tot mai mult de originile noastre. Intrăm în contact cu o serie de substanțe chimice, despre care știm prea puține lucruri. Avem o viață de plastic, și aici mă refer la mâncare, la fumat, la ceea ce bem, ce respirăm și multe alte obiceiuri nesănătoase. De exemplu, eu consum prea multă Coca-Cola, îmi dau seama că sunt dependent de aceste sucuri dulci, despre care știu că nu sunt recomandate”, a explicat medicul oncolog.

Fondatorul Asociației OncoHelp a vorbit și despre problemele cu care se confruntă bolnavii de cancer din județul Timiș, care sunt nevoiți să aștepte chiar și trei luni ca să primească un medicament extrem de scump. Medicul mai atrage atenția că, în general, oamenii nu sunt prea interesați să investească în sănătate. “Noi avem impresia că sănătatea este pe gratis. Investim în mașină, spre exemplu, dar pentru sănătate suntem dispuși să cheltuim rar și puțin, deși sănătatea reprezintă cel mai valoros bun al nostru”, a mai precizat Șerban Negru.

Medicul oncolog a vorbit în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE și despre tratamentele naturiste pe care tot mai mulți oameni le iau de capul lor, după ce au citit despre ele pe Internet. “Disperarea este cuvântul cel mai important în această situație, care îl face pe om să nu mai gândească rațional. Dar fiecare om care are cancer cred că ar trebui să-și pună o întrebare simplă. Oare acești medici care au grijă de noi sunt nebuni, incompetenți să ne țină sub un tratament greu când există atâtea soluții miraculoase care pot fi luate de pe Internet? Ține de educația și intelectul fiecăruia să înțeleagă faptul că nu există soluții miraculoase”, a mai spus Șerban Negru.

9 COMENTARII

 1. da, toata echipa asta de medici fac bine farmaciilor care ne intoxica si tu bota esti imbecil nu tratamentele naturiste si un tratament naturist nu il iei din farmacii naturiste unde sunt alti hoti si din gradina cu fructe si legume sanatoase si poti invinge canceru mancand sanatos, traind sanatos si cu puterea psihicului care e foarte importanta, bota cap prost citeste despre noua medicina germana si de Dr Hammer cum l-au bagat la puscarie farmaciile ca pacientii lui invingeau boala. BOOOOULLLEEE

  • Exceptand ivectivele subscriu la mesajul de mai sus. Asi pune o intrebare pentru medicul oncolog care este fondatorul asociatiei Onco Help – De ce nu apar si statistici cu nivelul rezultatelor tratamentelor alopate bazate pe chimeo terapie? Romania are cel mai ridicat nivel de mortalitate in tratarea cancerului. De aceea oamenii se indreapta tor mai mult catre tot ce apare ca tratament neconventional. Daca medicii oncologi ( ca de altfel si altii din alte specialitati ) nu sunt nici nebuni nici dezumanizati, de ce rezultatele sunt nule? Nu am gasit nicaieri laude si rezultate pozitive, inafara de o mica prelungire a vietii chinuite a celor cu cancer. Si apropo de noua medicina germana si de dr Hammer, nu am vazut nici unul din distinsii oncologi care sa faca ceva in apararea adevaratului doctor german. Spun adevaratului doctor pentru ca acesta chiar a avut rezultate reale si a fost desfiintat. Oare distinsii oncologi normali la cap se tem ca nu cumva avand rezultatele doctorului Hammer sa nu ajunga si ei desfiintati sau si mai rau saraci?! si cu buzunarele goale piezand confortul super in care traiesc pa banii celor disperati si muribunzi?!

 2. Sa ma ierte dl Negru…spune ca nu are coplata la spital, insa la internare platesti DONATIE de 50 de lei, ti- o cere la receptie….si are coplata pe investigatiile ce ti le face acolo….VA ROG nu induceti in eroare bolnavii.

 3. Poate ca cei care comenteaza nu au apelat niciodata la Dr. Negru. Eu am apelat telefonic , repet telefonic fara cotizatie si m-a ajutat fantastic de mult. Pentru modul in care m-a ajutat fara sa-mi ceara nimic in schimb, toate respectele mele pentru acest om deosebit.

 4. si asta e un negustor de bolnavi isi face reclama si dupa ce ajung pacientii acolo is pusi la plata si majoritatea raman nu mai pleaca sa bata alte drumuri aiurea isi accepta soarta ultimului drum si prosperitatea domnului din imagine

 5. Numai acolo sa nu ajungi, si nu o spun din punct de vedere al conditiilor sau al tratamentului , ci al bolii in sine. Din pacate , cunosc foarte bine clinica ONCOHELP din Timisoara , spun din pacate pentru ca am stat cu sora mea acolo destul timp , cam 1 -1.5 luni, nu mai stiu exact. De fapt , acolo a murit.Tot respectul pentru ce se intampla acolo , personal medical in primul rand uman , conditii foarte normale de altfel ,dar cu care noi nu suntem obisnuiti in spitalele de stat. Din pacate sora mea nu a avut nici macar o sansa , am stiut asta de prima data , cu prima internare la clinici , dar , cum este de asteptat am refuzat sa credem asta si am continuat goana prin spitale.. Cluj , Spital Judeten, Clinici, Oncologie, unde , pe langa faptul ca ai o boala grea , trebuie sa mai suporti si conditiile groaznice , sa tragi o fuga la farmacie pentru orice calmant, sau dumnezeu stie ce medicament …Oricum , personal nu l-am cunoscut pe dr.Serban Negru , altcineva s-a ocupat de sora mea , dar , am sa raman vesnic recunoscatoare Clinicii ONCOHELP pentru tot ce au facut …omenesc posibil. Tot RESPECTUL din lume!

 6. A dat chimo terapie fara sa consulte pacientul…!!!
  Mama mea are probleme severe renale si cu vene atrofiate, si Omul asta ii face diagnoza fara sa stea de vorba cu ea, fara sa intrebe de alte boli de istoric de boli, numai uitanduse in fuga la rezultatele de analize al tipului de cancer, daca va vine sa credeti chiar ia prescris chimo terapie intervenos pentru cancer in vezica. Unde la gradul care are mama tot restul lumii face tratament chimo local combinat cu radiatii locali…
  Apoi s-a scuzat ca el are ore si ca trebuie sa se grabeasca ca il astept studentii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.