De ce vrea să rămână Marian Vasile în administrație pe 2.500 de...

De ce vrea să rămână Marian Vasile în administrație pe 2.500 de lei, când ar putea câștiga mii de euro în privat. Ce funcţie din PNL vizează VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

marian vasile 7

Marian Vasile, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a fost invitat, în această seară, în studiul HDV în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. Liberalul, care va fi consilierul primarului Nicolae Robu,  a dezvăluit că se gândește să candideze la alegerile din 2016 pentru funcția de președinte al CJ Timiș, în speranța că-l va înfrânge pe Titu Bojin.

“În 2016, cred că o să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. O să-mi asum riscul de a intra într-o bătălie politică aproape sigur pentru șefia CJ Timiș, asta doar dacă voi avea sprijinul politic al partidului. Dacă nu voi fi susținut, se pot întâmpla multe, dar fiți sigur că ne vom întâlni și peste 30 de ani în același partid”, a declarat Marian Vasile.

Liberalul, care a fost propulsat în funcția de vicepreședinte al CJ Timiș după ce a avut susținerea președintelui PNL Timiș, se apără și spune că ar fi avut sprijinul partidului, chiar dacă Nicolae Robu nu ar fi făcut acest lucru. “Am fost votat în Biroul Teritorial Permanent al PNL Timiș cu 22 de voturi și 10 împotrivă. I-am spus domnului Robu că poate să nu se pronunțe pentru că eu oricum am știut că voi câștiga, am muncit mult în PNL Timiș”, a explicat Marian Vasile.

După ce a pierdut funcția de vicepreședinte al CJ Timiș, liberal spune că nu duce lipsă de oferte de locuri de muncă, atât în privat, cât și la stat.


Întrebat de ce a ales să fie consilierul lui Nicolae Robu, deși are oferte și de la privați, Marian Vasile a explicat că “eu nu duc lipsă de oferte de job, nici în mediul privat, nici în mediul public. Am avut ce să arăt presei și am dat un astfel de raport, ca cel de activitate pe care l-am făcut eu la final. Sincer, vreau să fac diferența în societatea acesta, fie că mă credeți, fie că nu. Am acceptat postul de consilier al domnului Robu pentru că am vrut să rămân în mediul administrativ. În spectrul multinaționalelor mergi la un program fix, de opt ore, care pot deveni nouă-zece ore, un program care nu îți permite să te dedici la fel spectrului politic”.

Viitorul consilier al edilului șef a dezvăluit la PRESSALERT LIVE că va avea un salariu de doar 1.600 de lei pentru că a acceptat acest post, plus o indemnizație lunară de 900 de lei, pentru că este consilier județean. “Vechiul meu salariu în privat era cam de 2.000 de euro. Categoric, este un sacrificiu financiar pe care-l fac pentru binele societății și binele meu politic. Pe lângă cei 2.500 de lei lunar, voi avea și alte venituri, pe care o să le vedeţi în declaraţia de avere, dar nu banii contează întotdeauna”, a conchis Marian Vasile.

De asemenea, Vasile a anunțat, în premieră, că va candida, pe viitor, la șefia PNL Timiș.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

5 COMENTARII

 1. Daca asta este noua generatie de politicieni, mai bine ne-ar lasa si s-ar duce sa lucreze in privat. Plus grandomania, cultul personalitatii, limbajul de lemn. Dezamagitor

  • Decat sa fie ca astia din psd ce rad tot ce misca si dupaia sa fie vorbit de rau, mai bine sta pe un slar mediu si are iesire in public cu fata curata ;).

 2. Avea 2,000 EUR salariu in privat in visele lui poate..
  Daca acum 4-5 ani nu intra pe partea politica acum ar fi avut, poate, 2,000 EUR, daca ajungea mai sus..
  Cand s-a lasat de lucrat la ContiVDO avea 2-3 oameni sub el.
  Și, oricum, pe vremea aia nu erau salariile de acum..

  Mai taie Mariane din coada vulpii ca e prea lunga !

 3. Realitatea este că în multinaționale câștigi bine dacă ești profesionist, muncești însă mult și ai responsabilități. În politică însă, fără prea multă muncă, poți ajunge la poziții de top, bine retribuite. Chestia cu sacrificiul pentru binele public este o gargară ieftină care numai ține. Dl. Marian Vasile este însă ahtiat după funcții și demnități, ceea ce lucrând în mediul privat se obțin mult mai greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.