Descoperire marca Nicolae Robu, la PRESSALERT LIVE. Cine i-a adus pe „suporterii”...

Descoperire marca Nicolae Robu, la PRESSALERT LIVE. Cine i-a adus pe „suporterii” cu tricouri galbene la plenul CLT VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 124

Edilul şef Nicolae Robu a admis că bâlciul de vineri, în care consileriii locali au uitat de orice regulă, dar şi de bun-simţ şi s-au războit ca la uşa cortului pentru majoritate în CLT „nu face cinste Timişoarei. Eu m-am străduit să ţin oamenii calmi, să ne respectăm să ne liniştim şi să respectăm regulile democratice”. Legat de suporterii cu tricouri galbene, edilul susţine că nu ştie prea multe. „Oameni nu cred că i-a adus nimeni.


Ei au înţeles un pericol pericolul ca un viceprimar pe care îl apreciază şi care a ajuns în acea funcţie în mod legitim după părerea mea şi a lor să fie destituit”. Robu consideră că tentativa PSD de a-l schimba pe Diaconu a fost „o lipsă totală de eleganţă că s-a încercat covocarea acestei şedinţe în absenţa mea. O pată mai neagră pe PSD nu ar fi putut fi creată decât prin deznodământ”.

Cât despre propriile reacţii, edilul spune că „nu mă consider vinovat, nu cred că am spus neadevăruri acolo. Am încercat să influenţez votanţii, emisiunea fiind transmisă şi la radio. Am încercat să influenţez şi cu adevăruri. Când am citat declaraţiile candidatului la funcţia de viceprimar am spus şi câteva lucruri. Nu mi se pare normal ca un om cu aceste concepţii să vină în echipa mea la conducerea Primăriei Timişoara”. Edilul a tras concluzia că de vină este PSD şi a spus că nici dacă ar fi încercat să intervină pentru a potoli suporterii care urlau în sală mai ceva ca pe stradion, „acesta este nivelul la care suntem noi acum. Nu putea nimeni să potolească spiritele acolo. Suntem la nivelul în care în situaţii fierbinţi unde se întâmplă nedreptăţi, de asta oamenii reacţionează astfel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.