Desant: primul concert în afara României şi pregătiri pentru albumul cu numărul...

Desant: primul concert în afara României şi pregătiri pentru albumul cu numărul doi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

desant

După ce recent au fost invitaţi să susţină un recital în cadrul concertului caritabil Rock 4 Serbia, organizat la Grădina de Vară a Filarmonicii, membrii trupei timişorene Desant vor susţine primul lor concert în afara graniţelor, sâmbătă, 21 iunie, la Pancevo. Concertul timişorenilor va avea loc în cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilelor Oraşului Pancevo. După ce a debutat cu albumul Joc de noroc, formaţia Desant a avut parte de o serie de aprecieri din partea amatorilor de rock din ţara noastră.


Materialul discografic de debut a fost numit „cel mai bun album rock al anului 2012“ de către Radio Romania 3Net “Florian Pitiş” şi „cel mai bun album metal al anului 2012 în România“ de către cei de la MaximumRock.
Albumul “Joc de noroc” conţine 14 piese şi a fost produs de propria casă de discuri a trupei, Desant Factory. Până la sfârşitul acestui an, formaţia alcătuită din Alex Anca, Tibi Săulescu, Mihai Neagoe, Alin Achim şi Mihai Dobrescu promite fanilor un nou material discografic. „Ne pregătim intens pentru lansarea celui de-a doilea album. Avem înregistrate deja câteva piese şi îi asigurăm pe toţi fanii noştri că până la sfârşitul acestui an vom scoate discul pe piaţă. Avem o sumedenie de surprize, pe care le vom face pubice la momentul potrivit“, ne-au declarat membrii trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.