Descoperire INCREDIBILĂ sub șantierul de pe autostrada Timișoara-Arad. Ce au îngropat muncitorii...

Descoperire INCREDIBILĂ sub șantierul de pe autostrada Timișoara-Arad. Ce au îngropat muncitorii în butoaiele suspecte

6
DISTRIBUIȚI

autostrada_serbia

Mai multe butoaie cu substanțe necunoscute au fost descoperite, îngropate pe raza comunei Șagu, în șantierul Autostrăzii Vestului, unde urma să se toarne asfalt.  Unul din sătenii din Cruceni ( sat aparținător) a surprins întâmplător momentul în care muncitorii de pe șantier au săpat o groapă adâncă, în care apoi au adunat butoaiele, după care au acoperit totul cu pământ.


El a anunțat primarul din localitate, care a chemat Garda de mediu și Serviciu de Gospodărire a Apelor. Reprezentanții ultimei instituții au prelevat probe de sol, mai ales că există suspiciuni că, în timpul manevrelor, butoaiele au fost sparte iar conținutul deversat în sol, scriu jurnaliștii de la Aradon.ro.

”Un localnic care creşte albine aflat în zonă a observat toată operaţiunea şi ne-a anunţat despre întâmplare. (…) Butoaiele cu pricina nu erau pline, era vorba despre reziduuri, resturi, lăsate pe fundul recipientelor respective, însă butoaiele erau sparte. Din cauza ploilor care au durat două zile, reziduurile au fost spălate, groapa a fost inundată, iar substanţele au început să plutească la suprafaţa apei”,  a declarat pentru Aradon.ro primarul comunei Şagu, Emilia Brăneţ.

În zilele următoare sunt așteptate rezultatele analizelor de sol, urmând ca , în funcție de rezultat, să fie luate anumite măsuri, vizavi de muncitorii de pe autostradă.

 

6 COMENTARII

  1. mai oameni buni !!!astea se numesc stiri bomba sau incredibile, cum le spuneti voi ??? veniti cu ceva care sa capteze atentia publicului nu cu asa fel de stupizenii ca si multe altele de fapt…eventual daca nu aveti stiri nu inventati sau nu le gogonati pe alea care sunt deja…stiti de fapt ce era pe fundul butoaielor ??? va spun eu…..URINA Reactiva LA NITRATI !!!!

  2. ce sa fie oare ce sa fie???o fii cumva niste sute de litri (sau mai mult) de motorina furate din utilaje de catre cinstiti muncitori romani??se pare ca de data asta au cam luat teapa vorba aia 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.