Distracţie cu muzică house şi prafuri colorate GALERIE FOTO

Distracţie cu muzică house şi prafuri colorate GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1891157434">

holi (8) [1024x768]

Timişorenii amatori de petreceri au avut parte de un eveniment inedit, la Dumbrăviţa Lac, în cadrul căruia, alături de invitaţii speciali care au asigurat fundalul sonor, participanţii au primit la intrare pungi cu pulberi şi apă colorată, pe care le-au aruncat în public. Holi Festival i-a avut ca invitaţi speciali pe germanii de la Milk and Sugar.

Ţara cu una dintre cele mai fascinante civilizaţii din toate timpurile, India uimeşte şi inspiră chiar şi în vremurile ultra-tehnologizate în care trăim. Şi ce poate să fie mai reconfortant decât un festival autentic, plin de bucurie şi chef de viaţă, prin care se sărbătoreşte venirea primăverii, soarele şi belsugul ce-l va aduce odata cu el si mai ales, încrederea că Binele învinge intotdeauna. Holi înseamnă astăzi, dincolo de substratul spiritual, felul prin care indienii din întreaga ţară se bucură de venirea primăverii. Joaca lor are loc, de obicei, în pieţele oraşelor mari şi include dans, cântece şi, cel mai important, pudră sau apă colorată, care este aruncată în mulţime – prieteni, familie şi străini deopotrivă. De-a lungul timpului, Festivalul Culorilor din India a fost „exportat“ şi în alte părţi ale lumii.

Spaţiul de la Dumbrăvița a fost special amenajat astfel încât să reproducă, la scară, senzaţiile şi atmosfera specifică Holi. Invitaţii evenimentului de la Timişoara au fost Milk & Sugar, Virgil, Rosario Internullo, ShutUp, Adrian Eftimie, Bodo Neumann şi Anna Elektra, iar distracţia a continuat şi pe timp de noapte cu un after-party desfăşurat la No Name Outdoor.

Foto: Iulian Olariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.