Doi bărbați morți de beți s-au încăierat în plin centrul Timișoarei. Ce...

Doi bărbați morți de beți s-au încăierat în plin centrul Timișoarei. Ce măsură au luat polițiștii împotriva lor

0
DISTRIBUIȚI

bataus2

Au venit la Timișoara la spectacolele gratuite, s-au îmbătat și s-au luat la bătaie în plin centrul orașului. Este cazul a doi bărbați, unul din Ghiroda și altul din Săcălaz, opriți noaptea trecută de polițiștii locali, în timp ce își cărau pumni fără milă.

”Polițiștii locali, aflați în patrulare în Piața Victoriei, duminică seara, în jurul orei 22.30, au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi bărbați.


Cei în cauză au fost surprinși în timp ce făceau scandal și se loveau cu pumnii”, a relatat Daniela Seracin, ofițerul de presă al Poliției Locale Timișoara.

bataus1

În urma identificării, s-a stabilit că aceștia se numesc P. Ioan, de 33 de ani, cu domiciliul în Ghiroda – Timiș, și C. Nicolae, de 42 de ani, cu domiciliul în Săcălaz – Timiș. În timpul încăierării ,unul dintre ei i-a aplicat un pumn și i-a spart arcada celuilalt. Cei doi bărbați au fost sancționați fiecare cu câte 500 lei conform Legii 61/1991 republicată pentru provocarea și participarea la scandal și au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe prevăzută de articolul 193 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.