Doi consilieri locali, găsiţi incompatibili de ANI. Vezi cum au încălcat legea

Doi consilieri locali, găsiţi incompatibili de ANI. Vezi cum au încălcat legea

0
DISTRIBUIȚI

MACOVEI - ANI - ANCHETE

Agenția Națională de Integritate a anunţat, astăzi, că a descoperit alţi unsprezece aleși locali – patru primari, patru viceprimari și trei consilieri locali – care au încălcat prevederile legale privind incompatibilităţile. Printre aceştia se află şi doi consilieri locali din vestul ţării.


Florin Grecu, consilier local în comuna Ezeriş, din judeţul Caraş Severin, este acuzat că „în perioada exercitării celui de-al doilea mandat de consilier local, a încheiat, la data de 11 iunie 2013, prin intermediul Florin Ion Cezar – Persoană Fizică Autorizatî, în calitate de prestator, un contract de prestări servicii cu Primăria Comunei Ezeriș, în calitate de achizitor”.

Gheorghe Socaciu, consilier local în comuna hunedoreană Densuş, este ” în stare de incompatibilitate începând cu data de 19 iunie 2008, întrucât, simultan cu funcția de consilier local, deține și funcția de bibliotecar în cadrul Bibliotecii Comunei Densuș, Jud. Hunedoara, încălcând, astfel, prevederile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003. Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, se arată în comunicatul ANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.