Doi copii, de 1 și 4 ani, au ajuns în comă la...

Doi copii, de 1 și 4 ani, au ajuns în comă la Spitalul Județean din Timișoara, în urma unui ACCIDENT GRAV. În ce stare sunt celelalte victime

0
DISTRIBUIȚI

smurd elicopter ambulanta ars cs

Un accident cumplit i-a adus la un pas de moarte pe patru copilași, dar și pe o tânără de 19 ani, care se aflau într-un automobil care s-a izbit puternic de un copac. Cei patru se aflau într-un autoturism condus de un bărbat de 20 de ani, care potrivit polițiștilor, ar fi adormit la volan.


Incidentul s-a produs, astăzi, la ieșirea la ieşirea din localitatea Ineu spre Bocsig, în județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, citat de portalul newsar.ro, din pricina oboselii şoferul ar fi adormit la volan, moment în care autovehiculul condus de acesta a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac. În urma impactului, toţi cei patru copii cu vârste cuprinse între 1 şi 4 ani au fost răniţi, iar o tânără de 19 ani care se afla în dreapta șoferului, a fost şi ea accidentată, pentru scoaterea acesteia din maşină fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. Aceasta împreună cu doi dintre copii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în timp ce ceilalţi doi copii au fost duşi cu elicopterul SMURD la Spitalul din Timişoara. Şoferul a scăpat doar cu câteva răni uşoare, însă a fost şi el transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale. Potrivit unor surse medicale, citate de sursa meționată, tânăra de 19 ani rănită în accidentul de la Ineu este însărcinată, iar copiii, transportaţi la Spitalul Județean din Timişoara, sunt în comă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.