Două mii de timişoreni s-au înghesuit la petrecerea incendiară cu SIS, într-o...

Două mii de timişoreni s-au înghesuit la petrecerea incendiară cu SIS, într-o locație inedită GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-12790051">

rooftop (21) [1024x768]

Aproape două mii de timişoreni – conform organizatorilor – s-au înghesuit sâmbătă noaptea la „rooftop party”-ul de la Bega Shopping Center, în cadrul evenimentul Electric Altitude, care l-a avut cap de afiş pe germanul SIS, binecunoscut clubberilor din oraşul nostru pentru party-urile anterioare pe care le-a animat aici.

Numit de specialişti „geniul muzicii vesele şi al ritmurilor pline de viaţă“, SIS, a demonstrat încă o dată că seturile sale sunt cât se poate de interesante, iar aplauzele cu care a fost primit de public au creat o atmosferă incendiară la faţa locului. Noaptea a fost colorată şi cu sound-urile electronice oferite de Nusha, iar timişoreanul Punu – care a lansat recent single-ul Heatwave – a reuşit să păstreze atmosfera la cote fierbinţi.

Evenimentul desfășurat pe acoperișul centrului comercial s-a bucurat de un succes deosebit, puţin după miezul nopţii coada la intrare fiind considerabilă.

Foto: Virgil Simionescu

1 COMENTARIU

  1. Numai cacat scrieti !
    1.Punu nu e din Timisoara ,Jimbolia nu e Timisoara :)))
    2.Rooftop party nu inseamna o locatie la etajul 4 :)))
    3.Promovati minciuna si prostia 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.