Cu ce îi ameninţă Titu Bojin pe consilierii judeţeni care mai părăsesc...

Cu ce îi ameninţă Titu Bojin pe consilierii judeţeni care mai părăsesc plenul în masă

0
DISTRIBUIȚI

cjt10_resize

Debarcarea lui Marian Vasile de la conducerea CJT a născut deja primele tensiuni. În plenul de miercuri, între Vasile rămas şef al consilierilor judeţeni PNL şi mai mulţi colegi din CJT, printre care chiar și şeful insituţiei Titu Bojin au avut loc schimburi de replici acide pe marginea subiectelor votate în plen. Dacă subiecte precum deratizarea la nivelul judeţului au stârnit discuţii ample cu privire la sumele cheltuite şi la substanţele folosite, capacul a fost pus de cererea lui Marian Vasile care a dorit să ştie dacă CJT îşi menţine deciziile de a-l demite.


Supunerea la vot a solicitării lui Vasile s-a lăsat cu plecări din sală. Consilierii PDL şi PNL au părăsit plenul înainte ca materialul să fie supus la vot. Practic, consilierii au plecat înainte de interpelări.

După ce toţi consilierii PSD, PC şi PP-DD au votat pentru menţinerea deciziei, Bojin a ajuns în faţa camerelor de filmat, acolo unde a spus că nu este normal că aleşii judeţeni să părăsească şedinţa oricând doresc şi că „poate mă gândesc să cer guvernului reducerea numărului de consilieri judeţeni, dacă nu mai stau la muncă”. Câteva minute mai tarziu, Bojin a revenit la sentimente mai bune şi a spus că speră ca aleşii să treacă dincolo de ordinele de partid şi de orgolii politice şi să voteze pentru binele locuitorilor judeţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.